nadia

В місті Івано-Франківськ проведено громадський моніторинг надання адміністративних послуг

СНПЧ Москва
CMS Joomla

 monitoring

Протягом березня-травня 2014 року громадською організацією «Центр муніципального та регіонального розвитку – Ресурсний центр» в рамках проекту «Громадський моніторинг надання адміністративних послуг в місті Івано-Франківську»проводився моніторинг якості надання адміністративних послуг в ЦНАП

Моніторинг здійснювався за наступними методами:

Вивчення законодавства в сфері адміністративних послуг, аналіз сайту центру та висвітлення інформації про діяльність ЦНАП, його роботу в ЗМІ, у соціальних мережах;

Проведення соціологічного опитування відвідувачів;

Інтерв’ю з представником ЦНАП;

Візит «Таємного клієнта».

В цілому, робота ЦНАП в м. Івано-Франківськ є хорошою. Постійно управління удосконалює свою роботу через навчання, обміни досвідом з іншими Центрами як в Україні, так і в Європейських країнах. ЦНАП є прогресуючою, інноваційною структурою виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, на яку покладена складна ніша обслуговування населення. Проведені соціологічні дослідження підтвердили дане ствердження. Мешканці Івано-Франківська задоволені роботою центру і щиро бажають представникам ЦНАП працювати у тому ж напрямку, постійно удосконалюючись.

З огляду на результати оцінювання методом «таємного клієнта» діяльність Центру можна покращити в декількох напрямках:

- Узгоджена робота усіх структур (муніципальна, дозвільна та реєстраційна) – єдиний графік прийому звернень, виділення конкретних часових рамок для одного звернення з метою скорочення черг.

- Розширення можливостей оплати за отримання адміністративних послуг (мобільні додатки, електронні термінали тощо).

- Спрощення даних, інформації через використання візуалізаційних інструментів («дорожні карти», інфографіки).

- Поліпшення умов доступу для осіб з обмеженими можливостями.

Звіт за результатами проведеного моніторингу можна знайти тут.

У збірної області з футболу немає шансів взяти участь у відбірковому турі «Кубка Регіонів УЄФА» ?
В липні місяці цього року пройде відбірковий турнір між збірними командами областей нашої країни за право представляти Україну в своєрідному чемпіонаті Європи серед аматорів - Кубку Регіонів УЄФА. .
У Богородчанах реформуватимуть місцеве самоврядування
Днями у Богородчанській райдержадміністрації відбувся виїзний семінар Івано-Франківського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій на тему: «Актуальні проблеми реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» .
Викладачка інституту із Закарпаття стала депутатом Європарламенту
Як стало відомо, вперше в історії існування європейських інститутів депутатом Європарламенту обрано українку - за корінням і громадянством .
6 кіосків та 3 літні майданчики знесені за 2 тижні в Івано-Франківську
  6 кіосків та 3 літні майданчики знесені за 2 тижні в Івано-Франківську .
У Коломиї протестують проти підвищення цін на воду та вимагають звільнення Калиняка
У Коломиї наростає народний гнів. Сьогодні у місті пройшла акція протесту проти підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення .

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".