У Богородчанах реформуватимуть місцеве самоврядування

image001

Днями у Богородчанській райдержадміністрації відбувся виїзний семінар Івано-Франківського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій на тему: «Актуальні проблеми реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади»


    У семінарі взяли участь керівники структурних підрозділів, секретарі сільських та селищних рад,, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації. Перед присутніми виступила керівник апарату районної державної адміністрації Марія Янів та директор обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Богдан Волошинський.

    По завершенні семінару відбувся обмін думок учасників зібрання.

Майстер виявився злодієм
Неприємна ситуація трапилась у Тисменицькому районі. Днями 65-річна жителька одного з сіл району покликала сусіда, щоб допоміг підрихтувати стареньку хату.  
Служба автомобільних доріг стверджує, що 28,5% ямковості подолано!
Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області звітує про результати подолання ямковості на автомобільних дорогах загального користування Прикарпаття  
Діти таки вчитимуться по суботах
Як зазначає «Високий Замок», - В Україні, зокрема, в Івано-Франківській області, уже прийняте рішення щодо впровадження з 1 вересня у школах 6-денного робочого тижня. Пояснюють такий крок потребою в економії енергоносіїв - школярів «достроково» відправлять на зимові канікули.  
Шановні івано-франківці, свідоцтво про державну реєстрацію суб‘єкта господарювання старого взірця не дійсне
Юридичні особи та фізичні особи – підприємці, у яких свідоцтва про їх державну реєстрацію оформлені з використанням бланків старого взірця та видані до 1 липня 2004 року, і які не провели заміни свідоцтва на нові, включаються до Єдиного державного реєстру з відміткою про те, що такі свідоцтва вважаються недійсними.  
До 15 серпня необхідно сплатити авансові платежі підприємцям на загальній системі оподаткування
Розмір авансових платежів з податку на доходи фізичних осіб повинен становити не менш як 100 відсотків річної суми податку з оподатковуваного доходу за минулий рік. Ці платежі сплачуються до бюджету по 25 відсотків щокварталу у терміни до 15 травня, до 15 серпня і до 15 листопада (пп.177.5.1 п.177.5 ст. 177 Податкового кодексу України).  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".