У збірної області з футболу немає шансів взяти участь у відбірковому турі «Кубка Регіонів УЄФА» ?

football

В липні місяці цього року пройде відбірковий турнір між збірними командами областей нашої країни за право представляти Україну в своєрідному чемпіонаті Європи серед аматорів - Кубку Регіонів УЄФА.

   Доля збірної команди Івано-Франківської області і досі не вирішена. Адже для участі у відбірковому турі «Кубка Регіонів УЄФА» необхідне чимале фінансування. За висновками експертів, для того, щоб сформувати збірну команду Івано-Франківської області та гідно представити наш край у цих змаганнях потрібно 100 000 гривень.
     На сьогодні створена «Ініціативна група з відродження професійного футболу на Прикарпатті», яка за підтримки ІФФФ та футбольних клубів області проводить збір цих коштів. Велику частину з них (а це 35 тисяч) представники Ініціативної групи вирішили залучити через Спількошт, а іншу через меценатів та спонсорів.
 

  Довідка: Спількошт ропонує людям взятися за здійснення власних проектів, розраховуючи на матеріальну підтримку друзів, колег та товариств, зацікавлених у позитивних змінах. Механізм Спільнокошт захищає ваші доброчинні наміри, діючи за принципом «все або нічого»: тільки той проект, що зібрав 100% потрібного бюджету до завершення зазначеного терміну, отримає кошти на здійснення. Якщо ж проект не зміг вчасно зібрати потрібну суму, всі кошти повернуться доброчинникам.


    Але Спількошт готовий надати 35 тисяч за умови, якщо до 13 липня цей проект (участь нашої збірної команди області у відбірковому турі «Кубка Регіонів УЄФА») збере самостійно 15 тисяч гривень. До завершення цього терміну залишилось всього 9 днів, а коштів зібрали всього-навсього одну тисячу сто тридцять гривень.
   Враховуючи, що в Івано-Франківській області вже понад 2 роки, як не має професійного футболу, цьогорічна участь нашої збірної команди у відбірковому турі «Кубка Регіонів УЄФА» є архіважлива. Адже на основі цієї збірної «Ініціативна група з відродження професійного футболу на Прикарпаття» хоче відродити професійний футбол на Прикарпатті.
    Тому, вже сьогодні вони закликають всіх, хто справді любить гру мільйонів і це для них не пусті слова - приєднуєтесь та внести свій внесок - http://biggggidea.com/project/680/

Майстер виявився злодієм
Неприємна ситуація трапилась у Тисменицькому районі. Днями 65-річна жителька одного з сіл району покликала сусіда, щоб допоміг підрихтувати стареньку хату.  
Служба автомобільних доріг стверджує, що 28,5% ямковості подолано!
Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області звітує про результати подолання ямковості на автомобільних дорогах загального користування Прикарпаття  
Діти таки вчитимуться по суботах
Як зазначає «Високий Замок», - В Україні, зокрема, в Івано-Франківській області, уже прийняте рішення щодо впровадження з 1 вересня у школах 6-денного робочого тижня. Пояснюють такий крок потребою в економії енергоносіїв - школярів «достроково» відправлять на зимові канікули.  
Шановні івано-франківці, свідоцтво про державну реєстрацію суб‘єкта господарювання старого взірця не дійсне
Юридичні особи та фізичні особи – підприємці, у яких свідоцтва про їх державну реєстрацію оформлені з використанням бланків старого взірця та видані до 1 липня 2004 року, і які не провели заміни свідоцтва на нові, включаються до Єдиного державного реєстру з відміткою про те, що такі свідоцтва вважаються недійсними.  
До 15 серпня необхідно сплатити авансові платежі підприємцям на загальній системі оподаткування
Розмір авансових платежів з податку на доходи фізичних осіб повинен становити не менш як 100 відсотків річної суми податку з оподатковуваного доходу за минулий рік. Ці платежі сплачуються до бюджету по 25 відсотків щокварталу у терміни до 15 травня, до 15 серпня і до 15 листопада (пп.177.5.1 п.177.5 ст. 177 Податкового кодексу України).  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".