nadia

Мешканці південно-східних областей отримали гуманітарну допомогу

СНПЧ Москва
CMS Joomla

gmpo

Вже в друге на Прикарпатті побували представники Угорської екуменічної служби допомоги і Закарпатського центру розвитку та консультацій «Едванс»

Учасники візиту передали гуманітарну допомогу сім’ям, котрі прибули на Івано-Франківщину з південно-східних областей України та АРК Крим і зараз проживають на території області.

Як повідомила співголова Координаційної ради з питань надання допомоги під час надзвичайних ситуацій на Прикарпатті Леся Аронець, зокрема, були закуплені продукти харчування, засоби особистої гігієни, дитячі товари та посуд.

Генеральний консул Угорщини в Ужгороді Ласло Віда розповів, що кошти надані Міністерством закордонних справ Угорщини, а також зібрані небайдужими громадянами країни, які проявили солідарність з українським народом.

«У нас хороша співпраця з Івано-Франківською областю. Проте нам гірко від того, що доводиться допомагати саме в такій ситуації. Сподіваюся, що цей невеликий внесок полегшить страждання і допоможе вам пережити те, що змусило вас покинути своє житло», - звернувся до кримчан Ласло Віда.

Керівник благодійного фонду Закарпатського центрц розвитку та консультацій "Едванс" Іван Геревич зауважив, що волонтери обдзвонювали кожну родину і запитували, що для них найнеобхідніше. При закупівлі товарів всі побажання були враховані. У зв’язку з цим на кожну конкретну родину складено окремий акт прийому-передачі гуманітарної допомоги з повним переліком того, що вони отримують.

У збірної області з футболу немає шансів взяти участь у відбірковому турі «Кубка Регіонів УЄФА» ?
В липні місяці цього року пройде відбірковий турнір між збірними командами областей нашої країни за право представляти Україну в своєрідному чемпіонаті Європи серед аматорів - Кубку Регіонів УЄФА. .
У Богородчанах реформуватимуть місцеве самоврядування
Днями у Богородчанській райдержадміністрації відбувся виїзний семінар Івано-Франківського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій на тему: «Актуальні проблеми реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» .
Викладачка інституту із Закарпаття стала депутатом Європарламенту
Як стало відомо, вперше в історії існування європейських інститутів депутатом Європарламенту обрано українку - за корінням і громадянством .
6 кіосків та 3 літні майданчики знесені за 2 тижні в Івано-Франківську
  6 кіосків та 3 літні майданчики знесені за 2 тижні в Івано-Франківську .
У Коломиї протестують проти підвищення цін на воду та вимагають звільнення Калиняка
У Коломиї наростає народний гнів. Сьогодні у місті пройшла акція протесту проти підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення .

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".