nadia

Внаслідок пострілу з гранатомета загинула 10-місячна дитина в Антрациті

СНПЧ Москва
CMS Joomla

LT6HJbCIBJE1-1728x800 c

У місті Антрацит Луганської області, внаслідок пострілу, здійсненого, ймовірно, зі ствольного гранатомету, загинула 10-місячна дитина. Про це пише "Українська правда" з посиланням на джерело в керівництві АТО.

Як повідомляється, постріл стався на вулиці Парковій, 25, в напрямку дитячого майданчику, близько 20:00. Внаслідок цього загинула 10-місячна дитина Єгор Олександров.

Співрозмовник уточнив, що місто Антрацит Луганської області не входить у зону проведення АТО.

 

Джерело: 5.ua

На Донбасі розслідують нові теракти на залізниці
За статтями "диверсія" та "терористичний акт" на Донецькій залізниці відкрили кримінальні провадження. Близько другої ночі на станції Кондрашевська-Нова сталися три вибухи. Ще один пролунав на перегоні станцій Букіно - Святоргірськ. .
У Донецьку під час нападу терористів на облуправління МВС загинув міліціонер
Сьогодні, 1 липня, в Донецьку внаслідок нападу терористів на обласне управління Міністерства внутрішніх справ (МВС) один міліціонер загинув і ще щонайменше двоє важко поранені. .
У Луганській області підірвався БТР, який здійснював розвідувально-пошукову роботу
Під час військової операції українських збройних сил з відновлення контролю на пунктах пропуску «Довжанський» у Луганській області прикордонний наряд на БТР-80, який здійснював розвідувально-пошукову роботу, підірвався на протитанковій міні. .
Верховна Рада вирішила працювати без відпустки та канікул
Верховна Рада буде працювати без канікул та відпусток для народних депутатів до наступної сесії. Про це 1 липня у своєму блозі на сторінці Facebook написав народний депутат Леонід Ємець. .
Медведчук назвав скасування перемир’я на Донбасі стратегічною помилкою
Лідер громадського руху «Український вибір» Віктор Медведчук засудив рішення української влади про скасування режиму припинення вогню на сході України. .

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".