У Донецьку під час нападу терористів на облуправління МВС загинув міліціонер

СНПЧ Москва
CMS Joomla

1milizia123

Сьогодні, 1 липня, в Донецьку внаслідок нападу терористів на обласне управління Міністерства внутрішніх справ (МВС) один міліціонер загинув і ще щонайменше двоє важко поранені.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсена Авакова, передає прес-служба МВС України.

Згідно з повідомленням, співробітники облуправління міліції на чолі з генералом Костянтином Пожидаєвим забарикадувалися в будівлі МВС і тримають оборону.

При цьому прес-служба Донецької облдержадміністрації (ОДА) з посиланням на інформацію департаменту охорони здоров'я повідомляє про п'ятьох поранених внаслідок нападу на облуправління МВС, не уточнюючи при цьому, ким є постраждалі.

Також зазначається, що терористи обстрілюють автомобілі, припарковані біля донецького облуправління міліції.

Раніше «Ракурс» повідомляв, що терористи частково захопили будівлі міського й обласного управлінь міліції у Донецьку та взяли в заручники міліціонерів.

 

Джерело: racurs.ua

Уламки літака Boeing-777 терористи вивозять у невідомому напрямку
Вранці бойовики підігнали до місця падіння малайзійського лайнера важкі крани й вантажівки, повідомляє unian.ua .
Автобус з України потрапив у аварію в Німеччині. Є жертви
Уночі сталась автомобільна аварія неподалік Дрездена у Німеччині. В результаті зіткнення кількох автобусів загинуло 9 людей, ще 40 отримали поранення та травми, повідомляє day.kiev.ua .
Кадрові ротації у верхівці терористів
Лідер терористичної організації "Донецька народна республіка" Денис Пушилін подав у відставку з поста "голови Верховної ради ДНР". Свою заяву він надіслав із Москви, повідомляє ukrinform.ua .
Терористи насильно забрали 34 тіла з місця падіння "Боїнга"
Озброєні бойовики, погрожуючи фізичною розправою, змусили рятувальників завантажити тіла 34 загиблих на свій автомобіль з метою доставки тіл до  Донецька. .
Неспокійна ніч у Донецьку
Ніч з 18 на 19 липня в Донецьку пройшла неспокійно — йшли бої в районі аеропорту і селища Піски, інформує racurs.ua .

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".