На Донбасі розслідують нові теракти на залізниці

СНПЧ Москва
CMS Joomla

xca18382df8f39572a5303c07cf0298da L.jpg.pagespeed.ic.VYwv1CLwSr

За статтями "диверсія" та "терористичний акт" на Донецькій залізниці відкрили кримінальні провадження. Близько другої ночі на станції Кондрашевська-Нова сталися три вибухи. Ще один пролунав на перегоні станцій Букіно - Святоргірськ.

Деталі інциденту повідомили у прес-службі транспортної міліції Донецької залізниці. За їх даними, на станції Кондрашевська-Нова вибухи пошкодили 12 метрів шляху і залізничну стрілку. Пасажирський поїзд 11 Москва-Луганськ, який зазвичай проходить через цю ділянку шляху, піде до місця призначення в об’їзд.

Другий теракт – на перегінній станції Букіно - пошкодив 1 кілометр шляху і контактний дріт. На поточний момент рух поїздів на ділянці призупинено. Ведуться відновлювальні роботи, створюються патрулі. Небезпечні ділянки патрулюються зараз спільними групами правоохоронців та залізничників.

На перегонах Кондрашевська-Нова, Луганська область, і Букино-Святогірськ, район Червоного Лиману, працюють слідчо-оперативні групи. Інформації про постраждалих на даний момент немає.

Як ми повідомляли, за попередніми даними, підриви були здійснені за допомогою вибухівки, закладеної невідомими людьми.

 

Джерело: 5.ua

Автобус з України потрапив у аварію в Німеччині. Є жертви
Уночі сталась автомобільна аварія неподалік Дрездена у Німеччині. В результаті зіткнення кількох автобусів загинуло 9 людей, ще 40 отримали поранення та травми, повідомляє day.kiev.ua .
Кадрові ротації у верхівці терористів
Лідер терористичної організації "Донецька народна республіка" Денис Пушилін подав у відставку з поста "голови Верховної ради ДНР". Свою заяву він надіслав із Москви, повідомляє ukrinform.ua .
Терористи насильно забрали 34 тіла з місця падіння "Боїнга"
Озброєні бойовики, погрожуючи фізичною розправою, змусили рятувальників завантажити тіла 34 загиблих на свій автомобіль з метою доставки тіл до  Донецька. .
Неспокійна ніч у Донецьку
Ніч з 18 на 19 липня в Донецьку пройшла неспокійно — йшли бої в районі аеропорту і селища Піски, інформує racurs.ua .
До чого призведе зростання облікової ставки НБУ
Ймовірно у найближчий час кредитні ставки зростуть. Як наслідок, це призведе до збільшення вартості товарів, робіт/послуг, що вплине на стан економічних відносин в Україні, пише dtkt.ua .

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".