Медведчук назвав скасування перемир’я на Донбасі стратегічною помилкою

СНПЧ Москва
CMS Joomla

1medved4uk

Лідер громадського руху «Український вибір» Віктор Медведчук засудив рішення української влади про скасування режиму припинення вогню на сході України.

Про це у вівторок, 1 липня, він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Скасування режиму припинення вогню на Донбасі є стратегічною помилкою для України», – написав Медведчук.

Нагадаємо, 20 червня президент України Петро Порошенко оголосив тимчасове перемир'я на тиждень, пізніше цей режим було продовжено до 22:00 30 червня. У ніч на вівторок, 1 липня, Порошенко у своєму зверненні після засідання РНБО, заявив про скасування режиму припинення вогню.

 

Джерело: zaxid.net

Автобус з України потрапив у аварію в Німеччині. Є жертви
Уночі сталась автомобільна аварія неподалік Дрездена у Німеччині. В результаті зіткнення кількох автобусів загинуло 9 людей, ще 40 отримали поранення та травми, повідомляє day.kiev.ua .
Кадрові ротації у верхівці терористів
Лідер терористичної організації "Донецька народна республіка" Денис Пушилін подав у відставку з поста "голови Верховної ради ДНР". Свою заяву він надіслав із Москви, повідомляє ukrinform.ua .
Терористи насильно забрали 34 тіла з місця падіння "Боїнга"
Озброєні бойовики, погрожуючи фізичною розправою, змусили рятувальників завантажити тіла 34 загиблих на свій автомобіль з метою доставки тіл до  Донецька. .
Неспокійна ніч у Донецьку
Ніч з 18 на 19 липня в Донецьку пройшла неспокійно — йшли бої в районі аеропорту і селища Піски, інформує racurs.ua .
До чого призведе зростання облікової ставки НБУ
Ймовірно у найближчий час кредитні ставки зростуть. Як наслідок, це призведе до збільшення вартості товарів, робіт/послуг, що вплине на стан економічних відносин в Україні, пише dtkt.ua .

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".