Верховна Рада вирішила працювати без відпустки та канікул

СНПЧ Москва
CMS Joomla

1verhovna rada

Верховна Рада буде працювати без канікул та відпусток для народних депутатів до наступної сесії. Про це 1 липня у своєму блозі на сторінці Facebook написав народний депутат Леонід Ємець.

При тому нардеп зазначив першочергові завдання для парламенту, які будуть розглядатись під час літньої роботи Ради.

"Ніяких канікул не буде. ВР продовжила роботу до наступної сесії. Тобто до 2 вересня. І той же день відкриє наступну сесію. Нам є над чим працювати: ратифікація з ЄС, закон про люстрацію, зміни до Конституції, закон про відкриті списки, перевибори Парламенту", - написав Ємець.

Як повідомлялось раніше, Верховна Рада на своєму засіданні 1 липня планує розгляд постанови про продовження роботи четвертої сесії і про календарний план проведення п'ятої сесії.

Нагадаємо, що у минулому місяці Рада підтримала кадрові пропозиції президента.

 

Джерело: 5.ua

Рідні пасажирів збитого "Боїнга" летять до Києва
За кілька годин до Києва прилітають перші рідні жертв катастрофи малайзійського літака. Їх зустрінуть у Борисполі та перевезуть до Харкова, де відкрили координаційний центр, повідомляє 5.ua .
Уламки літака Boeing-777 терористи вивозять у невідомому напрямку
Вранці бойовики підігнали до місця падіння малайзійського лайнера важкі крани й вантажівки, повідомляє unian.ua .
Автобус з України потрапив у аварію в Німеччині. Є жертви
Уночі сталась автомобільна аварія неподалік Дрездена у Німеччині. В результаті зіткнення кількох автобусів загинуло 9 людей, ще 40 отримали поранення та травми, повідомляє day.kiev.ua .
Кадрові ротації у верхівці терористів
Лідер терористичної організації "Донецька народна республіка" Денис Пушилін подав у відставку з поста "голови Верховної ради ДНР". Свою заяву він надіслав із Москви, повідомляє ukrinform.ua .
Терористи насильно забрали 34 тіла з місця падіння "Боїнга"
Озброєні бойовики, погрожуючи фізичною розправою, змусили рятувальників завантажити тіла 34 загиблих на свій автомобіль з метою доставки тіл до  Донецька. .

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".