У Луганській області підірвався БТР, який здійснював розвідувально-пошукову роботу

СНПЧ Москва
CMS Joomla

1btr80 sh

Під час військової операції українських збройних сил з відновлення контролю на пунктах пропуску «Довжанський» у Луганській області прикордонний наряд на БТР-80, який здійснював розвідувально-пошукову роботу, підірвався на протитанковій міні.

Про це під час брифінгу повідомив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент Страйку.

«За результатами обстеження прилеглої місцевості саперами збройних сил виявлено та знешкоджено ще 9 закладених протитанкових мін» – зазначив речник.

 

Джерело: socportal.info

Рідні пасажирів збитого "Боїнга" летять до Києва
За кілька годин до Києва прилітають перші рідні жертв катастрофи малайзійського літака. Їх зустрінуть у Борисполі та перевезуть до Харкова, де відкрили координаційний центр, повідомляє 5.ua .
Уламки літака Boeing-777 терористи вивозять у невідомому напрямку
Вранці бойовики підігнали до місця падіння малайзійського лайнера важкі крани й вантажівки, повідомляє unian.ua .
Автобус з України потрапив у аварію в Німеччині. Є жертви
Уночі сталась автомобільна аварія неподалік Дрездена у Німеччині. В результаті зіткнення кількох автобусів загинуло 9 людей, ще 40 отримали поранення та травми, повідомляє day.kiev.ua .
Кадрові ротації у верхівці терористів
Лідер терористичної організації "Донецька народна республіка" Денис Пушилін подав у відставку з поста "голови Верховної ради ДНР". Свою заяву він надіслав із Москви, повідомляє ukrinform.ua .
Терористи насильно забрали 34 тіла з місця падіння "Боїнга"
Озброєні бойовики, погрожуючи фізичною розправою, змусили рятувальників завантажити тіла 34 загиблих на свій автомобіль з метою доставки тіл до  Донецька. .

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".