nadia

"Полонинське літо" відкладається

СНПЧ Москва
CMS Joomla

img 1439

Щоорічне багатотисячне святкове дійство "Полонинське літо", яке за традицією відбувається наприкінці червня в мальовничому куточку Карпат - урочищі Запідок (с.Верхній Ясенів Верховинського району), цього року вирішили перенести. Причиною прийняття такого рішення послужила складна політична ситуація в Україні.

     На сьогодні святкування заплановано на 27 липня 2014, але і ця дата не є остаточною, адже святкові заходи відбудеться лише за умови, якщо в Україні стабілізується суспільно-політична ситуація. Якщо святкування таки відбудуться, то у програмі свята очікують: урочисте вшанування трудівників полонин, запалення полонинської ватри, приготування та частування справжньої полонинської кулеші, святкові полонинські дійства, конкурсний огляд виставкових територій сільських рад та гуцульських дійств, виставка-ярмарок продукції, виробленої на полонинах, святковий концерт за участю мистецьких колективів Верховинщини, гуцульські розваги, розіграш святкової лотереї, народні гуляння.
    Крім цього, як і в минулому році в переддень свята планується ряд заходів: проведення майстер-класів на базі НПП "Верховинський", екскурсії по музеях міста Верховини та села Криворівні, туристичні маршрути по відвідуванню полонин та інше.

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".