nadia

Підписана угода про транскордонне співробітництво з впровадження Стратегічного плану розвитку Верховинського району та Рущанської долини з Румунії

СНПЧ Москва
CMS Joomla

Verhova 

На минулому тижні сесія Верховинської районної ради ухвалила стратегічний план розвитку

На цьому тижні під час засідання наглядової ради проекту “Місцевий розвиток та передумови відкриття пункту пропуску та будівництва автодороги через румунсько-український державний кордон в межах населених пунктів Шибене (с.Зелене) Верховинського району та Поеніле-де-суб-Мунте повіту Марамуреш Румунія” було підписано угоду про транскордонне співробітництво з впровадження Стратегічного плану розвитку Верховинського району та Рущанської долини з Румунії.

Від румунської сторони угоду про транскордонне співробітництво з впровадження Стратегіфчного плану розвитку Верховинського району та Рущанської долини підписав мер Поеніле-де-суб-Мунте Стефан Онча, який є етнічним українцем.

У Верховині назріває скандал через пофарбований міст
Минулого тижня верховинці власними силами пофарбували міст у Верховині в державні кольори. На жаль, чи то від незнання, чи з інших причин - наприклад, відтворення прапора часів Грушевського, але кольори державного прапора поміняли місцями. .
На Снятинщині селяни відсудили 33 га землі
Рішенням Снятинського районного суду задоволено позов прокуратури Снятинського району в інтересах жителів с. Прутівка про розірвання договору оренди землі, укладеного з ТОВ ПАП «Колос Покуття» та зобов’язано останніх повернути громаді 33,14 гектарів сільськогосподарських паїв. .
Митрополит Івано-Франківський і Галицький Іоасаф оприлюднив заяву. ВІДЕО
.
Тепер підлітки лікують депресію екстремальною фотосесією
Інколи буває дуже погано, і щоб стало краще – треба полежат на асфальті. Приймні так думають підлітки із Богородчанського району, які полюбляють проводити фотосесії, лежаючи на проїздній швидкійсній дорозі. .
На Верховинщині продовжують надавати допомогу людям із АРК та сходу України
Під керівництвом голови райдержадміністрації Володимира Абрам’юка відбулося засідання робочої групи з організаційного забезпечення тимчасового проживання на території району мешканців Автономної Республіки Крим та південно-східних областей України .

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".