nadia

Відбувся фінал міжрегіонального конкурсу ЮНІОР БІЗНЕСУ-2014

СНПЧ Москва
CMS Joomla

PIDLIT

В Івано-Франківську відбувся фінал міжрегіонального конкурсу ЮНІОР БІЗНЕСУ-2014 в рамках проекту «Ініціативна молодь-2: інноваційні методи навчання підприємництв в українській системі освіти»

Такий проект у кількох областях виконує Малопольський Інститут Територіального самоврядування та Адміністрації FRDL MISTiA з Кракова, в нашій області його реалізує Громадський центр «Ділові ініціативи».

Його мета — формування підприємницьких якостей серед молоді загальноосвітніх шкіл та студентів Івано-Франківської, Тернопільської та Чернівецької областей віком від 14 до 17 років. Молоді люди розробили бізнес-ідеї, стратегії їх реалізації та промоцій. З 53 команд до фіналу вибрано 11 (кожна команда в складі трьох учнів та вчителя-наставника). А до складу журі увійшли підприємці, науковці і польські партнери Войцех Одзімек та Яцек Квятковскі. Автори найкращих бізнес-ідей отримають можливість зустрітись із свої польськими друзями.

Конкурс відбувся за підтримки Департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту ОДА та обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

У Верховині назріває скандал через пофарбований міст
Минулого тижня верховинці власними силами пофарбували міст у Верховині в державні кольори. На жаль, чи то від незнання, чи з інших причин - наприклад, відтворення прапора часів Грушевського, але кольори державного прапора поміняли місцями. .
На Снятинщині селяни відсудили 33 га землі
Рішенням Снятинського районного суду задоволено позов прокуратури Снятинського району в інтересах жителів с. Прутівка про розірвання договору оренди землі, укладеного з ТОВ ПАП «Колос Покуття» та зобов’язано останніх повернути громаді 33,14 гектарів сільськогосподарських паїв. .
Митрополит Івано-Франківський і Галицький Іоасаф оприлюднив заяву. ВІДЕО
.
Тепер підлітки лікують депресію екстремальною фотосесією
Інколи буває дуже погано, і щоб стало краще – треба полежат на асфальті. Приймні так думають підлітки із Богородчанського району, які полюбляють проводити фотосесії, лежаючи на проїздній швидкійсній дорозі. .
На Верховинщині продовжують надавати допомогу людям із АРК та сходу України
Під керівництвом голови райдержадміністрації Володимира Абрам’юка відбулося засідання робочої групи з організаційного забезпечення тимчасового проживання на території району мешканців Автономної Республіки Крим та південно-східних областей України .

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".