nadia

Військова частина в Авдіївці вже п'яту добу чекає на підкріплення

СНПЧ Москва
CMS Joomla

1400400892-5266

У Авдіївці військова частина, яка обслуговує аеропорт і яку обстріляли терористи, п'яту добу чекає підкріплення

У місті Авдіївці військова частина протиповітряної оборони №2938, яка обслуговує Донецький аеропорт і яку 21 червня обстріляли терористи, п'яту добу чекає підкріплення від української армії.

Про це кореспондентові УНІАН повідомили батьки солдатів-строковиків, які зараз знаходяться в цій частині, виконують свій військовий обов‘язок.

Викладачка інституту із Закарпаття стала депутатом Європарламенту
Як стало відомо, вперше в історії існування європейських інститутів депутатом Європарламенту обрано українку - за корінням і громадянством. .
Новий міністр оборони, коли підписував присягу, забув зняти ковпачок з ручки
       З’явилося фото, на якому новий міністр оборони України Валерій Гелетей підписує присягу. Однак він забув зняти з ручки ковпачок. .
Скасовано плату за внесення відомостей до Державного земельного кадастру
Набув чинності Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про Державний земельний кадастр", щодо скасування плати за внесення відомостей до Державного земельного кадастру та змін до них", опублікований у газеті "Голос України". Про це 3 липня повыдомляє прес-служба Держземагентства. .
Під Краматорськом через підрив авта на міні двоє загинули, дитина поранена
    У районі населеного пункту Крива Лука, що поблизу Краматорська на міні підірвався автомобіль, унаслідок чого двоє осіб загинули. Про це повідомили у прес-службі Нацгвардії. Повідомляють, що в автомобілі їхали троє осіб. Серед них двоє дорослих та десятирічна дівчинка. .
Екс-начальника Генштабу Михайла Куцина поранено у зоні АТО
        Екс-начальник Генерального штабу Михайло Куцин отримав контузію в зоні проведення антитерористичної операції та зараз перебуває у госпіталі. Про це повідомив президент Петро Порошенко під час засідання Верховної Ради. .

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".