nadia

Порошенко: В Україні буде єдина державна мова

СНПЧ Москва
CMS Joomla

20140522183034 4 http-argumentua.com-sites-default-files-141

Єдиною державною мовою залишається українська мова, підкреслив президент України Петро Порошенко.

Про це заявив президент на зустрічі представників органів місцевого самоврядування й органів держвлади в Києві в середу.


"Єдиною державною, конституційною мовою України була, є й буде українська мова", - сказав він.


За його словами, децентралізація влади буде стосуватися і мовної, і культурної сфер.


"Місцеві громади будуть мати повне право використовувати всі інші, у тому числі російську мову, нарівні з української", - підкреслив президент.

 

Джерело: pravda.com.ua

Росіяни обладнали вогневі позиції на кордоні з Україною
На території Росії у безпосередній близькості до українського кордону російські військовослужбовці обладнали вогневі позиції, у тому числі з використанням бронетехніки. .
У Дніпропетровську впав військовий літак Су-25
У Дніпропетровську сталась аварія військового літака штурмової авіації Су-25. Про це повідомили у прес-службі Міністерства оборони України. .
В зоні АТО перевірятимуть витрати на оборону
Кабінет Міністрів України планує найближчим часом направити в зону проведення антитерористичної операції спеціальну комісію у складі співробітників Міністерства оборони, Міністерства соціальної політики, Міністерства охорони здоров'я і Державної фінансової інспекції. .
Підтримка українцями вступу до НАТО зросла втричі
Українці дедалі більше підтримують курс на вступ до НАТО, усвідомлюючи зовнішні загрози для країни, заявила директор фонду "Демократичні ініціативи" Ірина Бекешкіна. .
Віце-прем'єром може стати мільярдер
Голова правління ВАТ Миронівський хлібопродукт (ТМ) "Наша Ряба", мільярдер Юрій Косюк дав згоду на своє призначення першим віце-прем'єром. .

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".