nadia

За час Майдану і АТО загинуло 19 прикарпатців

СНПЧ Москва
CMS Joomla

articleimages 55082 140124 41

За час Майдану і антитерористичної операції загинуло 19 прикарпатців, включно з Героями Небесної Сотні. Про це повідомив голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук

За словами директора департаменту охорони здоров’я обласної держадміністрації Романа Мельника, зараз на лікуванні за кордоном перебуває 15 прикарпатців, які поїхали через лікувальні заклади. Але ще приблизно така ж кількість виїжджає до знайомих, через громадські і благодійні організації.

Поранених на Майдані в лікувальних закладах Прикарпаття уже нема, зараз вирішують питання про їхню реабілітацію. На лікуванні знаходяться два поранені під Слов’янськом бійці спеціальної роти міліції. Як повідомив Роман Мельник, їхній стан задовільний.

У збірної області з футболу немає шансів взяти участь у відбірковому турі «Кубка Регіонів УЄФА» ?
В липні місяці цього року пройде відбірковий турнір між збірними командами областей нашої країни за право представляти Україну в своєрідному чемпіонаті Європи серед аматорів - Кубку Регіонів УЄФА. .
У Богородчанах реформуватимуть місцеве самоврядування
Днями у Богородчанській райдержадміністрації відбувся виїзний семінар Івано-Франківського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій на тему: «Актуальні проблеми реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» .
Викладачка інституту із Закарпаття стала депутатом Європарламенту
Як стало відомо, вперше в історії існування європейських інститутів депутатом Європарламенту обрано українку - за корінням і громадянством .
6 кіосків та 3 літні майданчики знесені за 2 тижні в Івано-Франківську
  6 кіосків та 3 літні майданчики знесені за 2 тижні в Івано-Франківську .
У Коломиї протестують проти підвищення цін на воду та вимагають звільнення Калиняка
У Коломиї наростає народний гнів. Сьогодні у місті пройшла акція протесту проти підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення .

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".