nadia

Органи місцевої влади братимуть участь у залученні іноземних інвестицій

СНПЧ Москва
CMS Joomla

skolinvest

У конференц-залі готелю «Станіславів» відбулася конференція-відкриття проекту «Школа залучення інвестицій для західноукраїнських органів місцевої влади»


Проект виконує Малопольський Інститут Територіального самоврядування та Адміністрації FRDL MISTiA з Кракова (лідер проекту, http://mistia.org.pl) спільно з українськими партерами - ЛМГО «Інститут політичних технологій» зі Львова та Громадським центром «Ділові ініціативи» з Івано-Франківська.

Проект буде реалізовуватись до грудня 2015 року. Мета проекту – підтримка повноважень органів місцевої влади малих міст Західної України у сфері залучення іноземних інвестицій.

Захід проведено у форматі круглого столу за участю компаній з іноземним капіталом, які здійснюють діяльність на території України, посадовців українських органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, громадських організацій. Проект презентували Яцек Квятковскі – директор відділу програм і проектів FRDL MISTiA і Войцех Одзімек – координатор проекту, експерт FRDL MISTiA. Учасники конференції обговорили питання про найсуттєвіші бар’єри для інвестування в Україні, висловили пропозиції щодо реалізації проекту, обмінялись думками з питань підвищення ефективності роботи щодо залучення інвестицій.

Злодій не погребував навіть скляними банками
На спецлінію «102» Галицького райвідділу міліції надійшло повідомлення від 49-річного жителя одного із сіл району про те, що невідома особа з його будинку викрала два мобільних телефони, а також… дві скляні банки ємкістю 5 л .
Івано-Франківська міськрада планує передати тепловізори батальйону "Айдар"
Івано-Франківська міська рада планує передати чотири тепловізори для батальйону "Айдар", який воює з бойовиками на території Луганської області .
В Івано-Франківську біля стін ОДА пройшов мітинг з вимогою розпуску Ради
У райдержадміністрації зібралися представники політичних партій та громадських організацій, в руках у них плакати "Молодь за перевибори", "Люстрація і перевибори" .
Коломиянка Юліана Василовська потрапила у фінал Дитячого Євробачення-2014
29 червня у Києві пройшов півфінал національного відбору Дитячого пісенного конкурсу Євробачення – 2014 .
На екскурсію в СІЗО. (ОТБ "Галичина")
.

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".