nadia

В зону АТО передали партію підроблених бронежилетів з Прикарпаття

СНПЧ Москва
CMS Joomla

156d044bc4704c0419585a74a184aa15

В Івано-Франківській області виявлені підроблені бронежилети невідомого виробника.

"Хороша підробка. Якась незрозуміла фірма випускає ці бронежилети, які не можуть захистити наших військовослужбовців", - повідомив Івано-Франківський обласний військовий комісар Ігор Павлюк на брифінгу в четвер.

Він розповів, що небайдужі люди, бажаючи допомогти армії, купили за свої гроші ці бронежилети, оскільки на них є напис про те, що їх нібито виготовила фірма "Темп 3000", і принесли в батальйон. "На них напис - "ТОВ НВП "Темп 3000", відповідна дата, партія, відмітка РСТ, все красиво написано... Але коли солдати батальйону стріляли по них, кулі навиліт пробили їхні пластини", - пояснив військовий комісар.

Павлюк продемонстрував справжній бронежилет виробництва підприємства "Темп 3000" і підроблений, які, за його словами, навіть за зовнішнім виглядом відрізняються якістю.

Крім того, наголосив військовий комісар, в сумці бронежилета від цього виробника "Темп 3000" є його паспорт з тактико-технічними характеристиками, якого немає у підробленого. За словами Павлюка, наразі в батальйоні є 9 таких підроблених бронежилетів.

 

Джерело: gazeta.ua

У Яремчі поїзд травмував жительку Полтавщини
    У місті Яремчі Івано-Франківської області у суботу, 5 липня, о 18.20 у Яремчанську центральну міську лікарню госпіталізували 40-річну жительку міста Кременчука Полтавської області з діагнозом "рвана рана правого стегна. .
У Тисмениці третина пасажирів – пільговики
Сьогодні для обслуговування та забезпечення жителів Тисменицького району автобусним сполученням у межах району із обласним центром працює 45 маршрутів. Слід відзначити, що як і в обласному центрі, тут діє механізм пільгового перевезення пасажирів. .
На Прикарпатті видадуть диск пісень та поезій «Тарасова криниця»
У рамках відзначення 200-річчя  від  дня  народження  Тараса  Григоровича  Шевченка на Прикарпатті планують видати диск пісень та поезій під назвою «Тарасова криниця». Відповідне розпорядження було підписане керівником ОДА. .
На Богородчанщині хочуть збодувати монумент Богородиці
Районна державна адміністрація, районна рада та Богородчанський селищний голова виступили з ініціативою встановити на в’їзді у райцентр зі сторони Івано-Франківська монумент Богородиці. .
На Прикарпатті зафіксована наймеша кількість пенсіонерів за останні 20 років
За двадцятирічний проміжок часу саме цього року  на Івано-Франківщині  зафіксована найменша кількість пенсіонерів. Сьогодні за даними управління статистики в Івано-Франківській області їх чисельність становить 368 тис. .

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".