На Прикарпатті видадуть диск пісень та поезій «Тарасова криниця»

 taras shevchenko

У рамках відзначення 200-річчя  від  дня  народження  Тараса  Григоровича  Шевченка на Прикарпатті планують видати диск пісень та поезій під назвою «Тарасова криниця». Відповідне розпорядження було підписане керівником ОДА.

    Відповідно до нього передбачається виділення коштів в сумі аж 5 тисяч гривень. Саме на ці кошти має бути створений диск із записами пісень та поезій Тараса Шевченка.

  Нагадуємо також, що в лютому Івано-Франківська обласна рада прийняла рішення“Про  регіональну  цільову  програму  “Відзначення  200-річчя  від  дня  народження  Тараса  Григоровича  Шевченка”  у  2014  році  в області”. 

Мер Івано-Франківська заборонив рекламу концерту «Дзідзя»
На засіданні виконкому 5 вересня міський голова зауважив, що в місті недоречно проводити розважальні заходи, коли на Сході гинуть наші земляки.  
У одному з дворів міста Калуш "живе" кіт Леопольд. Відео
Відомі персонажі: козаки, кіт Леопольд, пес із однойменної казки… Це аж ніяк не студія мультиплікації, а один вигляд одного із дворів Калуша.  
Прикарпатець за вбивство своєї дружини отримав 9 років за ґратами
Калуською міжрайонною прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо мешканця Калуського району, котрий у стані алкогольного сп’яніння вбив свою дружину.  
На Прикарпатті правоохоронці викрили торговця наркоотрутою
Працівники відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків Коломийського міськвідділу міліції під час проведення оперативно-розшукових заходів, спрямованих на виявлення та припинення розповсюдження наркотичних засобів, затримали мешканця райцентру у той момент, коли зловмисник продавав чергову дозу марихуани.  
Днями оснащений автомобіль «швидкої допомоги» з Івано-Франківська вирушить у зону АТО
Лікарі Івано-Франківська допомогли закупити ліки для військовослужбовців в зоні АТО.  
На Прикарпатті водій допустив наїзд на дитину
У Тисменицькому районі в дорожньо-транспортній пригоді постраждала дитина.  
В Івано-Франківську організували роботу регіонального штабу та медпункту для біженців
На Сході України тривають бойові дії, а отже особливої уваги, у тому числі й медичної, потребують люди, які переселилися до Івано-Франківська з південно-східних областей та АР Крим.  
На Прикарпатті підліток обікрав церкву
Днями в одному з храмів у Тлумацькому районі помітили, що пошкоджена печатка на скриньці, куди віруючі вносять пожертви.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".