У Тисмениці третина пасажирів – пільговики

images

Сьогодні для обслуговування та забезпечення жителів Тисменицького району автобусним сполученням у межах району із обласним центром працює 45 маршрутів. Слід відзначити, що як і в обласному центрі, тут діє механізм пільгового перевезення пасажирів.

  Щоквартально відбувається засідання комісії з питань розрахунків обсягів компенсації витрат автомобільним транспортом загального користування та затвердження коефіцієнтів співвідношення кількості безплатних пасажирів до платних на приміських маршрутах району. За підсумками останньої такої наради, яка відбулася наприкінці цього тижня, було встановлено нові коефіцієнти.
   До речі, такі коефіцієнти переглядаються та затверджуються комісією щоквартально. Цьому передує обстеження пасажиропотоку на приміських маршрутах загального користування для визначення співвідношення кількості безоплатних пасажирів до пасажирів, що оплачують проїзд.
   Така система не убезпечує виникнення тут свого роду різних корупційних схем. Адже від кількості зафіксованих (працівниками РДА) пасажирів-пільговиків залежить розмір відшкодування втрат перевізникам від такого перевезення.
    За І півріччя 2014 року профінансовано субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на відшкодування втрат від пільгового перевезення на маршруті в сумі 357,7 тисяч гривень, в тому числі на погашення заборгованості за 2013 рік на суму 138,7 тисяч гривень. Станом на 04.07.2014 року все ще є заборгованість по пільговому автоперевезенню становить 75,8 тисяч гривень. І це не дивно, адже за підрахунками комісії сьогодні в Тисмениці кожен третій пасажир – пільговик.

Мер Івано-Франківська заборонив рекламу концерту «Дзідзя»
На засіданні виконкому 5 вересня міський голова зауважив, що в місті недоречно проводити розважальні заходи, коли на Сході гинуть наші земляки.  
У одному з дворів міста Калуш "живе" кіт Леопольд. Відео
Відомі персонажі: козаки, кіт Леопольд, пес із однойменної казки… Це аж ніяк не студія мультиплікації, а один вигляд одного із дворів Калуша.  
Прикарпатець за вбивство своєї дружини отримав 9 років за ґратами
Калуською міжрайонною прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо мешканця Калуського району, котрий у стані алкогольного сп’яніння вбив свою дружину.  
На Прикарпатті правоохоронці викрили торговця наркоотрутою
Працівники відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків Коломийського міськвідділу міліції під час проведення оперативно-розшукових заходів, спрямованих на виявлення та припинення розповсюдження наркотичних засобів, затримали мешканця райцентру у той момент, коли зловмисник продавав чергову дозу марихуани.  
Днями оснащений автомобіль «швидкої допомоги» з Івано-Франківська вирушить у зону АТО
Лікарі Івано-Франківська допомогли закупити ліки для військовослужбовців в зоні АТО.  
На Прикарпатті водій допустив наїзд на дитину
У Тисменицькому районі в дорожньо-транспортній пригоді постраждала дитина.  
В Івано-Франківську організували роботу регіонального штабу та медпункту для біженців
На Сході України тривають бойові дії, а отже особливої уваги, у тому числі й медичної, потребують люди, які переселилися до Івано-Франківська з південно-східних областей та АР Крим.  
На Прикарпатті підліток обікрав церкву
Днями в одному з храмів у Тлумацькому районі помітили, що пошкоджена печатка на скриньці, куди віруючі вносять пожертви.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".