На Прикарпатті зафіксована наймеша кількість пенсіонерів за останні 20 років

pensioner

За двадцятирічний проміжок часу саме цього року  на Івано-Франківщині  зафіксована найменша кількість пенсіонерів. Сьогодні за даними управління статистики в Івано-Франківській області їх чисельність становить 368 тис.

    Починаючи з 2006 року, ця цифра ніколи не перетинала позначку менше 370 тис. Щодо найбільшої кількості, то її було зафіксовано в 2002 році і вона становила 386,5 тис. Зважаючи на пенсійну реформу, яка була проведена 2 роки тому, та збільшення пенсійного віку, коливання чисельності пенсіонерів в області не можна вважати значним – всього-навсього в межах близько 7 тисяч людей.

Прикарпатець за вбивство своєї дружини отримав 9 років за ґратами
Калуською міжрайонною прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо мешканця Калуського району, котрий у стані алкогольного сп’яніння вбив свою дружину.  
На Прикарпатті правоохоронці викрили торговця наркоотрутою
Працівники відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків Коломийського міськвідділу міліції під час проведення оперативно-розшукових заходів, спрямованих на виявлення та припинення розповсюдження наркотичних засобів, затримали мешканця райцентру у той момент, коли зловмисник продавав чергову дозу марихуани.  
Днями оснащений автомобіль «швидкої допомоги» з Івано-Франківська вирушить у зону АТО
Лікарі Івано-Франківська допомогли закупити ліки для військовослужбовців в зоні АТО.  
На Прикарпатті водій допустив наїзд на дитину
У Тисменицькому районі в дорожньо-транспортній пригоді постраждала дитина.  
В Івано-Франківську організували роботу регіонального штабу та медпункту для біженців
На Сході України тривають бойові дії, а отже особливої уваги, у тому числі й медичної, потребують люди, які переселилися до Івано-Франківська з південно-східних областей та АР Крим.  
На Прикарпатті підліток обікрав церкву
Днями в одному з храмів у Тлумацькому районі помітили, що пошкоджена печатка на скриньці, куди віруючі вносять пожертви.  
На Прикарпатті амністовано близько три сотні засуджених
Близько трьох сотень засуджених звільнили і сотням в’язнів скоротили невідбутий термін ув’язнення наполовину.  
Продовжується збір коштів на потреби військових АТО
Енергетики області організували акцію по збору коштів на потреби учасників АТО. Загалом потрібно придбати 100 комплектів термобілизни для воїнів, на що необхідні 55 тисяч гривень.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".