nadia

Прикарпатці придбали для військових майже сотню сучасних бронежилетів

СНПЧ Москва
CMS Joomla

6cba2a3aa94f05da2963bbe2817b6467

Сьогодні, 26 червня, в приміщенні Івано-Франківського обласного військового комісаріату відбулась презентація чергової партії бронежилетів для 5 Прикарпатського батальйону територіальної оборони.

За словами військового комісара Івано-Франківської області полковника Ігоря Павлюка, це черговий транш захисного спорядження для прикарпатських солдат. Про це повідомив власкор IA ZIK.

Загалом бронежилетів буде близько сотні (до речі, необхідні документи оформлені вже на 40-к взірців). Всі ці бронежилети закуплені за кошти простих прикарпатців, які були зібрані людьми до спеціального фонду оборони області, що був створений депутатами Івано-Франківської обласної ради. Вартість кожного бронежилета 4 тисячі 600 гривень.

Варто зауважити, що всі ці бронежилети типу «Корсар М3-4» 4-го класу захисту, придбані у фірмі «Темп-3000». Кожен з цих виробів пройшов відповідну сертифікацію і має документи що підтверджує їх якість. Таким чином у військовослужбовців 5-го Прикарпатського батальйону територіальної оборони буде вже 220 бронежилетів.

 

Джерело: zik.ua

У Яремчі поїзд травмував жительку Полтавщини
    У місті Яремчі Івано-Франківської області у суботу, 5 липня, о 18.20 у Яремчанську центральну міську лікарню госпіталізували 40-річну жительку міста Кременчука Полтавської області з діагнозом "рвана рана правого стегна. .
У Тисмениці третина пасажирів – пільговики
Сьогодні для обслуговування та забезпечення жителів Тисменицького району автобусним сполученням у межах району із обласним центром працює 45 маршрутів. Слід відзначити, що як і в обласному центрі, тут діє механізм пільгового перевезення пасажирів. .
На Прикарпатті видадуть диск пісень та поезій «Тарасова криниця»
У рамках відзначення 200-річчя  від  дня  народження  Тараса  Григоровича  Шевченка на Прикарпатті планують видати диск пісень та поезій під назвою «Тарасова криниця». Відповідне розпорядження було підписане керівником ОДА. .
На Богородчанщині хочуть збодувати монумент Богородиці
Районна державна адміністрація, районна рада та Богородчанський селищний голова виступили з ініціативою встановити на в’їзді у райцентр зі сторони Івано-Франківська монумент Богородиці. .
На Прикарпатті зафіксована наймеша кількість пенсіонерів за останні 20 років
За двадцятирічний проміжок часу саме цього року  на Івано-Франківщині  зафіксована найменша кількість пенсіонерів. Сьогодні за даними управління статистики в Івано-Франківській області їх чисельність становить 368 тис. .

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".