Верховинцям не хочуть повертати вкрадені гроші

cherkassioblavtodor

Під час прокурорської перевірки законодавства щодо використання субвенції з державного бюджету встановлено, що при проведенні ремонту доріг місцевого значення у Верховинському районі службові особи філії "Верховинська дорожня експлуатаційна дільниця" до актів виконаних робіт включили роботи, які не проводились. Одним словом, гроші було використано на ремонт, який не проводився. В результаті, бюджет Верховинського району втратив 150 тисяч гривень.


   Станом на 13 травня 2014 року, за фактом службової недбалості прокуратурою району розпочато кримінальне провадження та проводиться досудове розслідування.
   Станом на сьогоднішній день, жодних офіційних результатів та ходу розслідування не повідомлялося.
Як пише сайт «Верховина», верховинці говорять, за цю суму можна частково відремонтувати дороги в місті Верховина або капітально відремонтувати дорожнє полотно на центральному мосту. Але чи буде повернуто незаконно витрачені кошти наразі невідомо. Але, судячи із того, як затягується справа, ніхто не вірить у її позитивне вирішення. 

Івано-франківський тенісист здобув високі нагороди у Тайланді
Василь Петрунів виборов срібну та бронзову медалі у відкритому чемпіонаті Тайланду з настільного тенісу (м. Патайя, 02-07.08.14).  
В Івано-Франківську поблизу стадіону "Рух" застрелили жінку
В Івано-Франківську поблизу стадіону "Рух" чоловік застрелив жінку і сам спробував покінчити життя самогубством.  
Насправді стрілянина на Дудаєва була. Міліція просто не хоче розголосу, щоби не було паніки – очевидець
Сьогодні, 13 серпня, на Дудаєва в Івано-Франківську відбулася стрілянина.  
Цьогорічний TEDx IvanoFrankivsk перенесли
За інформацією оргкомітету події TEDxIvano-Frankivsk 2014, який попередньо запланували провести 27 вересня, захід переноситься.  
Городенківська діаспора підтримує Українську армію
На відміну від традиційної практики багатьох благодійних організацій, які здебільшого збирають кошти в інших доброзичливих людей, американські доброчинці з міста Клівленда провели фестиваль на підтримку Української армії.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".