Насправді стрілянина на Дудаєва була. Міліція просто не хоче розголосу, щоби не було паніки – очевидець

383890208

Сьогодні, 13 серпня, на Дудаєва в Івано-Франківську відбулася стрілянина.

В міліції цей факт одразу спростували, заявивши, що насправді мало місце необережне поводження із рушницями для страйкболу. Хлопці ненавмисно обстріляли три автомобіля, правоохоронці із цього приводу склали акти про пошкодження майна.

Насправді, як повідомили виданню galka.if.ua очевидці події, стрілянину влаштували молоді люди, які працюють в компанії «Аліути», яка займається ремонтом кондиціонерів і, начебто, такі дії вони вчиняють не вперше.

Цього разу вони обстріляли три автівки, що знаходились на СТО, яка розташована поруч. Більше того, очевидці відзначають, що хлопці погрожували керівнику СТО за те, що він викликав правоохоронців, за таке вони начебто запропонували йому застрелитися, бо інакше застрілять його самі.

На місце інциденту приїхали не лише правоохоронці, а й славнозвісний Хімік, який намагався залагодити конфлікт. Проте почувши, що на місці стрілянини є журналісти втік.

Хлопці, що вчинили стрілянину забарикадувалися в боксі і не пустили туди міліцію, заявивши, що то їх приватна власність, і правоохоронці не мають права туди просто так заходити.

На запитання, чому вони вчинили стрілянину, відповідали плутано. Начебто дали клієнтові потримати страйкбольну рушницю, а він вийшов на вулицю і почав стріляти навкруги. Проте, вони не змогли надати інформацію про клієнта, не знають ні хто він, ні де живе.

Очевидці припускають, що міліція подає недостовірну інформацію про стрілянину лише тому, щоби не сіяти паніку серед містян.

No photo
В четвер в обласному центрі Прикарпаття відбулось чергове засідання Івано-Франківського обласного координаційного комітету з допомоги учасникам АТО, які постраждали під час бойових дій, та їхнім сім’ям  
Рятувальники провели відпрацювання в с.Старі Богородчани
Найбільш дієвими для запобігання пожеж в населених пунктах району є «відпрацювання» населених пунктів – заходи, під час яких спеціальна комісія у складі працівників Управління ДСНС в області, органів місцевого самоврядування, представників газового господарства, РЕМу, здійснює планові перевірки протипожежного стану житлових будинків та господарських споруд сільських населених пунктів, роз’яснює людям, яку небезпеку таїть у собі вогонь, навчає усіх правил безпеки життєдіяльності  
На Прикарпатті може появитись ще одна сільська пожежна команда
Днями на Богородчанщині обговорили перспективи створення пожежної команди у с. Старуня.  
У франківських медичних закладах триває Тиждень місії святого Пантелемона
Стартував він у обласній дитячій клінічній лікарні.  
МНСники врятували мешканців області від шершнів
До служби з надзвичайних ситуацій звернулися мешканці села Микитинці, яким загрожували укуси небезпечних комах.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".