У ГПУ назвали можливу помилку під час катастрофи літака Іл-76

002

Генпрокурор розповів, що причиною аварії могло стати порушення стандартів під час заходу на посадку.

Генеральний прокурор України Віталій Ярема заявляє, що в рамках розслідування аварії літака Іл-76 перевіряється інформація про можливе порушення стандартів під час заходу на посадку літака. Про це він заявив у середу, 13 серпня, передає Інтерфакс-Україна.

"Є зона. Літак, коли заходить на посадку, на злітно-посадкову смугу, він не повинен за цю зону виходити", - сказав Ярема.

"Перевіряється інформація, що там були порушені деякі стандарти. Для цього проводиться так звана військово-тактична експертиза. Ми досліджуємо ці питання в плані висновків фахівців", - заявив він також.

Як повідомлялося, у ніч на 14 червня пострілом із зенітного ракетного комплексу був збитий військово-транспортний літак Повітряних сил ЗС України Іл-76 під час заходу на посадку на аеродром у Луганську. На борту Іл-76 перебували 40 українських військовослужбовців і дев’ять членів екіпажу. Усі вони загинули.

Батальйон "Айдар" поніс тяжкі втрати: вбито 20 бійців
В ніч з 14 на 15 серпня добровольчий батальйон «Айдар» прийняв бій з терористами, в результаті якого український батальйон втратив 20 бійців.  
Україна підготувала список з 38 "небажаних" представників ЗМІ Росії
У списку для заборони в'їзду в країну - журналістка, що зняла репортаж про "розп'ятого хлопчика" в Слов'янську.  
"ДНР" звільнила Стрєлкова
"Міністром оборони" став Кононов, а Стрєлкова зробили його заступником  
Червоний Хрест встановив зв'язок з російським гуманітарним конвоєм у Ростові
Червоний Хрест, який має координувати роботу з доставки гуманітарної допомоги, зв'язався з російською стороною.  
ОБСЄ визнала Росію окупантом
Парламентська асамблея Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) сьогодні підтримала проект резолюції "Очевидне, грубе і невиправлене порушення гельсінкських принципів Російською Федерацією щодо України".  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".