Івано-франківський тенісист здобув високі нагороди у Тайланді

004

Василь Петрунів виборов срібну та бронзову медалі у відкритому чемпіонаті Тайланду з настільного тенісу (м. Патайя, 02-07.08.14).

В індивідуальному розряді лідеру збірної України вдалось подолати в одній четвертій першу ракетку Тайланду, а в півфіналі – другу ракетку Кореї. У фінальній зустрічі у безкомпромісній боротьбі з рахунком 2 : 3 Василь Петрунів поступився лідеру збірної Кореї (Кім Їн Сук – 7 ракетка світу).

В командному розряді Василь Петрунів та його партнер Олександр Єзик (м. Ізюм, Харківська обл..) зуміли вибороти бронзові медалі.

Вітаємо нашого спортсмена та тренера Василя Кушніра з успішною роботою і бажаємо їм наступних успіхів на Чемпіонаті світу, що відбудеться 5-12 вересня 2014 року в місті Пекін (КНР).

No photo
В четвер в обласному центрі Прикарпаття відбулось чергове засідання Івано-Франківського обласного координаційного комітету з допомоги учасникам АТО, які постраждали під час бойових дій, та їхнім сім’ям  
Рятувальники провели відпрацювання в с.Старі Богородчани
Найбільш дієвими для запобігання пожеж в населених пунктах району є «відпрацювання» населених пунктів – заходи, під час яких спеціальна комісія у складі працівників Управління ДСНС в області, органів місцевого самоврядування, представників газового господарства, РЕМу, здійснює планові перевірки протипожежного стану житлових будинків та господарських споруд сільських населених пунктів, роз’яснює людям, яку небезпеку таїть у собі вогонь, навчає усіх правил безпеки життєдіяльності  
На Прикарпатті може появитись ще одна сільська пожежна команда
Днями на Богородчанщині обговорили перспективи створення пожежної команди у с. Старуня.  
У франківських медичних закладах триває Тиждень місії святого Пантелемона
Стартував він у обласній дитячій клінічній лікарні.  
МНСники врятували мешканців області від шершнів
До служби з надзвичайних ситуацій звернулися мешканці села Микитинці, яким загрожували укуси небезпечних комах.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".