Останні події:
Мішок сушеної коноплі виявили франківські патрульні під час сімейної сварки (ФОТО)... | Курйоз: у Франківську МІУК пише жителям смс з проханням відремонтувати балкони... | Краса нічного міста: як виглядає Коломия у світлі ліхтарів (фото)... | 12 тисяч франківців працюють у «тіні» або за тимчасовими трудовими угодами (відео)... | Франківське комунальне підприємство “МІУК” планує придбати за 1 млн грн два автомобілі... | В посольствах Польщі українців “мучать” дивними питаннями про видатного прикарпатця Степана Бандеру... | У Франківську розширять коло пасажирів, які будуть безоплатно їздити у міському транспорті... | В Рогатинському районі від пацієнтів психлікарні ховали новий одяг і білизну: люди ходили і спали в лахмітті (ФОТО)... | Подробиці резонансної події: у Франківську під час пожежі дівчина зістрибнула з балкону, а п’яний чоловік вистрілив в пожежника (відео)... | На Косівщині покарають батьків, які через пиятику не дбають про малолітніх дітей (фото)... |

20-річний франківський студент-медик Арсен Вітрецький готується до батлів в шоу “Голос країни”

Golos Krainy-6974569

Декілька тижнів минуло з часу, як студент 4-го курсу Івано-Франківського медичного університету, 20-річний майбутній стоматолог Арсен Вітрецький успішно пройшов сліпі прослуховування на шоу "Голос країни".

Попереду в Арсена наступний етап конкурсу – батли, пишуть Версії.

“Зараз в мене активно триває підготовка до батлів, я займаюся вокалом зі своїм педагогом Іриною Батюк, а ще ж триває навчання в університеті, що забирає багато часу. Часто потрібно їздити на репетиції до Києва, ми з моїм тренером Джамалою обираємо пісню, з якою буду виступати в наступному ефірі”, – розповідає Арсен.

Під час сліпих прослуховувань хлопець зворушливо виконав пісню Сальвадора Собрала “Amar Pelos Dois”.

“Арсен Вітрецький працює декілька годин на тиждень зі мною, але попри те – дуже багато займається самостійно. Арсен фанатично ставиться до співу. Як правило, учні приходять на урок, позаймаються і вдома відволікаються на інші справи. Для них вокал – щось другорядне. А голос має постійно бути в тонусі, його потрібно підтримувати фізіологічно, має працювати м’язова пам’ять. Арсен постійно працює над собою. І справа не в участі в “Голосі країни”, я знаю його два роки, він – справжній діамант, і його відданість співу справді вражає”, – каже керівник Продюсерського центру “Star Team” Ірина Батюк.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках