Останні події:
На Івано-Франківщині дві сім’ї отруїлися грибами: потерпілі у важкому стані... | Молоді калушани зняли житло безхатченку, який понад 25 років прожив у підвалі. ФОТО. ВІДЕО... | Онкохворому хлопцю з Прикарпаття потрібні донори крові... | Закарпатська облрада з ініціативи ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ підтримала звернення до президента України з вимогою накласти вето на Закон «Про освіту»... | Відійшов у вічність уродженець Прикарпаття дисидент, літературознавець і видавець Осип Зінкевич... | На Коломийщині чоловік згвалтував 11-річну школярку... | Франківчанка стверджує, що її будинок незаконно відключили від газопостачання... | По дорозі з Івано-Франківська фани “Карпат” зупинили автобус з гравцями – довелося викликати спецназ (фото)... | Дика енергія: у будинок співачки Руслани влучила блискавка. ФОТО... | Івано-Франківщина: по області оголошено штормове попередження... |

Матч "Прикарпаття"-"Карпати": протистояння львівських хуліганів та поліції на стадіоні Рух (відео)

Prykarp-Karpaty

20 вересня на полі стадіону «Рух» в Івано-Франківську відбувся поєдинок третього попереднього етапу Кубка України.

За рахунку 2-0 на користь друголігового Прикарпаття львівські футбольні хулігани, яких на трибуні було близько трьохсот, почали провокувати поліцію, закидали бігові доріжки фаєрами та намагалися вибігти на поле.

Арбітр прийняв рішення призупинити матч. Тим часом поліція намагалась стримувати вболівальників зі Львова.

“Прикарпаття” перемогло львівські “Карпати”. Почалися сутички між фанами, - пишуть Версії. 

Під час всього “дійства” весь стадіон дружно скандував “Бидло, бидло, бидло”, тим самим показуючи своє ставлення до львівських бидло-вболівальників. Івано-франківські футболісти покинули поле. Львівська команда деякий час залишалася на газоні.

Конфліктну ситуацію спочатку намагалися врегулювати присутні на бігових доріжках Руху учасники АТО. Вони розділили поліцію та гостей зі Львова. Судді дозволили завершити матч, в якому Прикарпаття здобуло історичну кубкову перемогу над сусідами з рахунком 2-1.

Однак, після фінального свистка обурені львівські футбольні хулігани знову почали робити спроби вибігти на поле та закидали газон фаєрами.

Поліція була змушена застосувати силу.

Під час сутичок франківські вболівальники кричали “ганьба” львіським фанатам та підтримували дії поліції. У підсумку, декільком львів’янам явно було непереливки. На місце прибули парамедики. І це дещо заспокоїло “гостей” зі Львова.
“Прикарпаття” перемогло львівські “Карпати”. Почалися сутички між фанами (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)


фото galka.if
“Баталії” закінчились вже на вулиці, біля центрального входу на стадіон “Рух”, де, львів’яни чекали виходу своїх футболістів. До слова, згодом виявилось, що невідомі намагалися вибити вікна в автобусі львіських Карпат.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках