Останні події:
На Івано-Франківщині дві сім’ї отруїлися грибами: потерпілі у важкому стані... | Молоді калушани зняли житло безхатченку, який понад 25 років прожив у підвалі. ФОТО. ВІДЕО... | Онкохворому хлопцю з Прикарпаття потрібні донори крові... | Закарпатська облрада з ініціативи ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ підтримала звернення до президента України з вимогою накласти вето на Закон «Про освіту»... | Відійшов у вічність уродженець Прикарпаття дисидент, літературознавець і видавець Осип Зінкевич... | На Коломийщині чоловік згвалтував 11-річну школярку... | Франківчанка стверджує, що її будинок незаконно відключили від газопостачання... | По дорозі з Івано-Франківська фани “Карпат” зупинили автобус з гравцями – довелося викликати спецназ (фото)... | Дика енергія: у будинок співачки Руслани влучила блискавка. ФОТО... | Івано-Франківщина: по області оголошено штормове попередження... |

По дорозі з Івано-Франківська фани “Карпат” зупинили автобус з гравцями – довелося викликати спецназ (фото)

-1352463

В Пустомитівському районі в Сокільниках на трасі був зупинений автобус команди "Карпат", люди які назвалися фанами "Карпат" вирішили вияснити причини програшу в Івано-Франківську, на місці зупинки автобусу відбувся конфлікт із-за матчу, який відбувся в Івано-Франківську де команда програла місцевому "Прикарпаттю"

Фото Ігоря Знкевича

Про це у спільоті Варта1 повідомив Ігор Зінкевич.

За повідомленням Зінкевича пересічні люди, які помітили цей конфлікт з заправки, викликали поліцію. Патрульна поліція прибувши на виклик спробувала розібратися в ситуації, дізналися в чому конфлікт: як вияснилося команда поверталася після матчу з Івано-Франківська, де команда Карпат програла, а після матчу на стадіон вибігло багато фанатів і глядачів, де відбулася масова бійка на самому стадіоні в Івано Франківська. Про це пише ЗМІСТ з посиланням на Курс.

“Сам ж конфлікт не дорозі біля Сокільник не припинявся на протязі певного часу і патрульна поліція прийняла рішення викликати допомогу до місця зупинки автобусу футбольноі команди, щоб не відбулася бійка, на виклик прибув спецназ поліції Львівської обл., людей які перекрили дорогу автобусу і розпочали конфлікт затримали, прибуло СОГ, які відбирають пояснення в осіб які присутні на місці конфлікту, для вияснення всіх обставин”,- писав Зінкевич.

Тим часом автобус з футболістами в супроводі поліції відправили на базу Карпат.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках