Останні події:
На Івано-Франківщині дві сім’ї отруїлися грибами: потерпілі у важкому стані... | Молоді калушани зняли житло безхатченку, який понад 25 років прожив у підвалі. ФОТО. ВІДЕО... | Онкохворому хлопцю з Прикарпаття потрібні донори крові... | Закарпатська облрада з ініціативи ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ підтримала звернення до президента України з вимогою накласти вето на Закон «Про освіту»... | Відійшов у вічність уродженець Прикарпаття дисидент, літературознавець і видавець Осип Зінкевич... | На Коломийщині чоловік згвалтував 11-річну школярку... | Франківчанка стверджує, що її будинок незаконно відключили від газопостачання... | По дорозі з Івано-Франківська фани “Карпат” зупинили автобус з гравцями – довелося викликати спецназ (фото)... | Дика енергія: у будинок співачки Руслани влучила блискавка. ФОТО... | Івано-Франківщина: по області оголошено штормове попередження... |

Незвичну велоекскурсію вулицями Івано-Франківська організували мальтійці (фоторепортаж)

veloekskyrs

17 вересня мальтійці Івано-Франківська організували велоекскурсію вулицями старого Станіславова.

Розпочали все коротким інструктажем з безпеки велосипедиста від Володимира Радевича, керівника проекту “Стала мобільність”. Опісля мальтійці вирушили досліджувати цікавинки міста.

Однак, це не були просто короткі історії на кожній із вулиць. Учасники заїзду мали змогу поспілкуватися із живими свідками історії: з невідомою панною біля резиденції Ромашкана, з веселим євреєм Даніїлом, який розповів історію синагоги, з романтичним музикантом на площі Міцкевича та самим Потоцьким, - пише Правда. 

“Враження переповнювали кожного. Навіть найменші волонтери з осередку М&М-ки спробували себе у ролі екскурсовода. Чи знали ви, що у парку Шевченка кожного ранку можна побачити привида? Або ж, чи здогадувались, що «Пасаж» – то перший торговий центр у кресах міста? Ні? Тоді Вам варто наступного разу приєднатися до мальтійської велоекскурсії – ми розкажемо і покажемо все”, – йдеться на сторінці Мальтійської служби допомоги Івано-Франківська.

http://www.galka.if.ua/wp-content/uploads/2017/09/vel3.jpg

http://www.galka.if.ua/wp-content/uploads/2017/09/vel1.jpg

http://www.galka.if.ua/wp-content/uploads/2017/09/vel.jpg

http://www.galka.if.ua/wp-content/uploads/2017/09/vel4.jpg

http://www.galka.if.ua/wp-content/uploads/2017/09/vel5.jpg

http://www.galka.if.ua/wp-content/uploads/2017/09/vel6.jpg

http://www.galka.if.ua/wp-content/uploads/2017/09/vel7.jpg




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках