Останні події:
В Івано-Франківську проходить конференція на тему інноваційної хірургії (фото)... | Колишній хлопець зіркової франківчанки Тіни Кароль прийшов на шоу “Голос країни” (ВІДЕО)... | Зимова казка у Карпатах: як виглядає засніжена обсерваторія на горі Піп Іван (фото)... | У Калуському, Коломийському, Рогатинському районах та в місті Долина санепідемстанція виявила бактеріологічне забруднення питної води... | Через високий рівень захворюваності на грип та ГРВІ франківські школи закривають на карантин (відео)... | У Маняві презентували оновлену амбулаторію загальної практики сімейної медицини (відео)... | В Івано-Франківську святкували китайський Новий рік (відео)... | Наробили шкоди, аби привернути увагу: стали відомі подробиці у справі підпалу музею Степана Бандери (відео)... | Депутати Івано-Франківської обласної ради вважають загрозливим для українців польський “антибандерівський” закон (відео)... | Сотні франківців пройшли ходою пам’яті за полеглими у боях в Дебальцевому та під час Революції Гідності (фото)... |

Юрій Бойко: Підвищення вартості газу для населення інакше як масштабною дурістю і корупцією не назвеш

gas-gas

Тариф на газ для населення не повинен бути більше 3000-3500 грн. за тисячу кубометрів. Про це лідер ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрій Бойко заявив в ефірі телеканалу «112 Україна» в п'ятницю, 9 лютого.

Парламентарій зазначив, що, судячи з підписаного з Міжнародним валютним фондом меморандуму, уряду доведеться погоджуватися на підвищення ціни на газ. «Вони критично залежать від МВФ. Зі слів прем'єр-міністра можна зробити висновок, що ціна на газ буде піднята після закінчення опалювального сезону», - сказав Юрій Бойко.

Він підкреслив, що населення повинно платити максимум 3000-3500 грн за тисячу кубометрів газу, а не 7000 грн, як зараз. «Собівартість газу українського видобутку – 800 грн, плюс податки, зарплати, інвестиційна складова, тобто разом виходить приблизно 3000-3500 грн, в залежності від умов і глибини видобутку. А все інше – це накрутка, яку придумав попередній уряд (А. Яценюка - ред.) і підхопив сьогоднішній. Це інакше як масштабною дурістю і корупцією не назвеш», - акцентував Юрій Бойко.

«Ніколи такого не було, щоб газ власного видобутку коштував стільки ж, скільки і зарубіжний. Якщо хочете зробити єдину ціну, то можна застосувати досвід Болгарії або Румунії – змішайте імпортний газ з вітчизняним за собівартістю і виведіть середню ціну. І не потрібно людей робити заручниками власної жадібності і дурості», - підкреслив опозиційний політик.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках