Вийшла перша серія фільму "Обійми мене, Ісусе", який знімали на Прикарпатті. Відео

30ae4090

ЗМІСТ повідомляв раніше про те, що на велике релігійне свято Преображення Господнє в місті Верховина побували журналісти тисменицького телебачення. Тут вони проводили зйомки релігійного фільму для дітей "Обійми мене, Ісусе".

Мер Івано-Франківська заборонив рекламу концерту «Дзідзя»
На засіданні виконкому 5 вересня міський голова зауважив, що в місті недоречно проводити розважальні заходи, коли на Сході гинуть наші земляки.  
У одному з дворів міста Калуш "живе" кіт Леопольд. Відео
Відомі персонажі: козаки, кіт Леопольд, пес із однойменної казки… Це аж ніяк не студія мультиплікації, а один вигляд одного із дворів Калуша.  
Прикарпатець за вбивство своєї дружини отримав 9 років за ґратами
Калуською міжрайонною прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо мешканця Калуського району, котрий у стані алкогольного сп’яніння вбив свою дружину.  
На Прикарпатті правоохоронці викрили торговця наркоотрутою
Працівники відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків Коломийського міськвідділу міліції під час проведення оперативно-розшукових заходів, спрямованих на виявлення та припинення розповсюдження наркотичних засобів, затримали мешканця райцентру у той момент, коли зловмисник продавав чергову дозу марихуани.  
Днями оснащений автомобіль «швидкої допомоги» з Івано-Франківська вирушить у зону АТО
Лікарі Івано-Франківська допомогли закупити ліки для військовослужбовців в зоні АТО.  
На Прикарпатті водій допустив наїзд на дитину
У Тисменицькому районі в дорожньо-транспортній пригоді постраждала дитина.  
В Івано-Франківську організували роботу регіонального штабу та медпункту для біженців
На Сході України тривають бойові дії, а отже особливої уваги, у тому числі й медичної, потребують люди, які переселилися до Івано-Франківська з південно-східних областей та АР Крим.  
На Прикарпатті підліток обікрав церкву
Днями в одному з храмів у Тлумацькому районі помітили, що пошкоджена печатка на скриньці, куди віруючі вносять пожертви.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".