Тернополянин повідомив про замовну інформаційну провокацію

oblrada d0291-650x292

Координатор ініціативи «Професійний Уряд» Асоціації випускників іноземних вузів Юрій Лубкович повідомив про отриману одразу із декількох джерел інформацію, про намір поширити на одному із інтернет сайтів Тернопільщини, замовної інформації завідомо оманливого змісту проти себе та управління яке раніше очолював

Вагомим аргументом для реакції стало те, що редактори сайту через окремих людей виходили на зв’язок з пропозицією не публікувати неправдиву інформацію за додаткову плату в розмірі близько 4 тисяч гривень (запевняючи, що за публікацію отримали більше 1-тисячі гривень, тому щоб її не публікувати беруть у 3 рази більше).

Окрім того, ініціатором серії негативних публікацій проти Ю.Лубковича та окремих працівників управління яке він очолював є люди близькі до керівництва Партії регіонів у тернопільській області.

Юрій Лубкович глибоко обурений даним фактом інформаційного шантажу, який, на жаль, широко зустрічається в Інтернет сегменті області та країни, та який здійснюють до багатьох відомих людей та політиків. При тому, подібні портали використовують лише інформацію на рівні домислів, слухів та пліток.

Викладені в публікації припущення автора про можливі фінансові дані є повністю неправдивими і безпідставними не відповідають дійсності, це можна констатувати на основі офіційного звіту про проведення внутрішнього аудиту в управлінні з суспільно-політичних питань та інформаційної діяльності обласної державної адміністрації

Контрольний захід здійснено з 19 травня по 06 червня 2014 року у відповідності до вимог постанови Кабінету Міністрів України.

Висновок затверджує наступне: Враховуючи аргументованість тверджень і доказів результатів фінансового аудиту, аудиторський висновок є умовно-позитивним. Жодних порушень немає.

Тому можна стверджувати що публікація спрямована задля поширення завідомо відомої неправдивої інформації.

«Надіюсь отримані кошти за публікацію проти мене з метою поширення неправдивої інформації, заради підняття своїх власних рейтингів у передвиборчий період, редакція сайту витратить на підтримку українського війська, або поранених військовослужбовців та їх родин. Я в свою чергу відмовляюсь платити будь-які кошти інформаційним шахраям і брехунам, які в надзвичайно важкий час зовнішньої військової агресії по відношенню до України сіють в нашій країні завідомо неправдиву брехню поміж людей, при цьому отримуючи неправомірний дохід».

 

Джерело: http://ternopilinfo.com/

В Чернівцях підвищують тарифи на послуги таксі
Чернівецькі служби таксі підвищують ціни. Кажуть, що збільшують тарифи поступово, щоб люди звикли до них. Впродовж літа (деякі таксі почали підвищувати ціни ще з квітня) посадка у таксі поступово подорожчала на дві гривні: з 2,9 до 4,9 гривні. Зараз у деяких таксі сісти в машину коштує 5,9 гривні.  
Якщо курс валют не зміниться, маршрутки Тернополя можуть зупинитись
Через різкий ріст цін на пальне та запчастини тернопільські маршрутки можуть зупинитись. Перевізники скаржаться, що часто працюють у мінус, запчастини нема за що купувати, а возити людей на поламаних машинах не хочуть.  
У Львові відкривають юридичну приймальню для бійців АТО
У Львові на базі Громадської Ради при Головному управлінні юстиції Львівської області та ІГО «Допомога Армії України» розпочинає роботу громадська приймальня, в якій юристи-волонтери надаватимуть юридичну допомогу військовослужбовцям, постраждалим в зоні АТО, та членам їх сімей. Про це повідомив координатор «Допомоги Армії України», голова Громадської Ради при ГУ юстиції області Олексій Дегтяренко, передає кореспондент Львівського портал  
У Тернополі понад 20% зупинок громадського транспорту не мають ні лавок, ні накриття
У Тернополі 49 зупинок громадського транспорту взагалі нічим не обладнані. На них людям ніде сховатися у негоду, також там немає лавок  
Хмельницькі школярі допомагали спецназу. ВІДЕО
 
У Тернополі фотомоделями стають з п'яти років
Вчора, 4 вересня у м. Тернопіль відкрилась виставка фоторобіт "Just Art". Фотомоделями стали діти 5-12 років  
У Львові вироблятимуть антипутінські льодяники. ВІДЕО
 
У Чернівці приїхали перші військові із Буковини, котрі змогли повернутися додому від початку АТО
У Чернівцях зустрічали героїв: семеро військовослужбовців 80-ї аеромобільної бригади повернулись додому передає ТСН  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".