Сторона сепаратистів у Мінську виключає зміну курсу на від'єднання від України

thum99999999999999b

Представник сепаратистів на зустрічі в Мінську заявив, що підписання угоди про перемир'я не означає зміни курсу на від'єднання від України. Про це було заявлено після підписання протоколу до угоди про перемир'я, передає Reuters

"Припинення вогню не означає зміни курсу на від'єднання від України", - повідомляє Reuters, посилаючись на слова представника донбаських сепаратистів.

Також агентство повідомляє, що переговори в Мінську продовжилися за закритими дверима після короткого заяви учасників.

Нагадаємо, сьогодні в Мінську проходить зустріч тристоронньої контактної групи Україна-Росія-ОБСЄ за участю лідерів так званих "Донецької народної республіки" та "Луганської народної республіки". Повідомлялося, що на зустрічі був підписаний протокол про припинення вогню сьогодні з 18:00.

Олега Ляшка звинувачують у шахрайстві та обмані. Відео
Валентина Безсонова, яка щодня готує їжу і доставляє її воїнам на фронт, зізналася, що ніякої броньованої машини, поппри обіцянки, Ляшко їй не дарував.  
Санкції ЄС крім росіян поширяться також на представників Криму і бойовиків на Донбасі
Нові санкції Євросоюзу поширяться на лідерів Росії, Криму, а також самопроголошених «Донецької та Луганської народних республік».  
РНБО не відома точна кількість військової техніки ворога в районі Маріуполя
Рада національної безпеки і оборони України на сьогоднішній день не має в своєму розпорядженні точних даних про кількість військової техніки ворога в районі Маріуполя  
Генсек НАТО закликав країни альянсу збільшити витрати на оборону
Генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен закликав країни-учасниці альянсу збільшити витрати на оборону. Про це він заявив у п'ятницю, 5 вересня, на саміті НАТО в британському Ньюпорті, передає Deutsche Welle з посиланням на агентство AFP  
З 8 вересня змінюються правила в'їзду громадян України на тимчасово окуповану територію Криму
З 8 вересня 2014 року буде змінено правила щодо в’їзду на тимчасово окуповану територію України громадянами України, в тому числі й дітьми.  
Кучма в Мінську заявив, що приїхав за миром і готовий підписувати документи про мирне врегулювання
Другий президент України Леонід Кучма заявив, що приїхав до Мінська за світом. Про це він сказав перед засіданням трехстронней контактної групи, повідомляє "БЕЛТА"  
За час АТО загинули 846 військовослужбовців і 3072 отримали поранення, - РНБО
За час АТО станом на 5 вересня 2014 р. загинули 846 військовослужбовців і 3072 отримали поранення. Про це сьогодні на брифінгу заявив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна  
Українська армія відстояла Маріуполь. Відео
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".