В Івано-Франківську зловмисник нападав на перехожих та відбирав у них цінні речі

32d03404565

Нещодавно до Івано-Франківського МВ УМВС звернувся мешканець обласного центру та повідомив про грабіж. Одразу ж після отриманого повідомлення про вчинення кримінального правопорушення працівники карного розшуку розшукали та затримали нападника.

Як повідомляє прес-служба УМВС України в Івано-Франківській області, 35-річний івано-франківець в обласному центрі напав на перехожого неподалік гастроному, що по вулиці Хоткевича. Нападник наніс тілесне ушкодження 59-річному городянину, а відтак забрав золотий ланцюжок, золоту каблучку, мобільний телефон та гроші. До речі, цей городянин був раніше судимий за грабіж, вочевидь, зловмисник таким способом заробляв на життя.

На сьогодні відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення - грабіж.

Прикарпатці відзначили День незалежності
Ознаками обласного центру в День незалежності стали синьо-жовті барви та піднесений патріотичний настрій.  
Богородчанці створили у рідному селищі алею Героїв Небесної сотні
У День незалежності України в Богородчанах освятили пам’ятний знак на алеї Героїв Небесної сотні.  
Пожежі минулої доби: горіли будинки, автівки і сніо...
22 серпня о 03:45 год. у селі Перерісль Надвірнянського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю. Врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.  
 В Івано-Франківську відкрили музей шани Тараса Шевченка
В Івано-Франківську відбулося відкриття обласного музею шани Тараса Шевченка, в якому представлено понад тисячу експонатів.   
26 серпня останній термін сплати за землю громадянами
Головне управління Міндоходів в Івано-Франківській області повідомляє, що 26 серпня – останній день сплати земельного податку з фізичних осіб.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".