Коломияни пишуть побажання Україні до Дня Незалежності

07fd7504dfec393d3a50b9f18e20e1a3

Сьогодні у Коломиї перед Музеєм писанки відбулася акція «Побажай 23», приурочена 23-ій річниці незалежності України

На синьо-жовтих папірцях коломияни могли написати своє побажання Україні та висловити у такий спосіб свою підтримку, повідомляє кореспондент «Коломийських ВІСТЕЙ».

Організатором акції стали активісти міжнародної програми «Майстерня громадської активності», яка дії в Україні, Польщі та Білорусії.

«Зараз дуже мало радості в українців. Тому ми вирішили підтримати цю акцію, яка проводиться у всіх куточках України, де це тільки можливо. Таким чином ми вирішили показати нашу єдність, любов до Вітчизни і те, що такими дрібничками ми можемо підняти бойовий дух українців та надихати їх на нові звершення!», – каже організатор акції у Коломиї Діана Горбань.

Побажання Україні писали не лише коломияни, але й мешканці східних областей та іноземці.

Акція «Побажай 23» є всеукраїнською. Всі отримані побажання з Коломиї відправлять до Києва. З листівок з цілої України викладуть національний прапор на даху одного зі столичних будинків.

Прикарпатці відзначили День незалежності
Ознаками обласного центру в День незалежності стали синьо-жовті барви та піднесений патріотичний настрій.  
Богородчанці створили у рідному селищі алею Героїв Небесної сотні
У День незалежності України в Богородчанах освятили пам’ятний знак на алеї Героїв Небесної сотні.  
Пожежі минулої доби: горіли будинки, автівки і сніо...
22 серпня о 03:45 год. у селі Перерісль Надвірнянського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю. Врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.  
 В Івано-Франківську відкрили музей шани Тараса Шевченка
В Івано-Франківську відбулося відкриття обласного музею шани Тараса Шевченка, в якому представлено понад тисячу експонатів.   
26 серпня останній термін сплати за землю громадянами
Головне управління Міндоходів в Івано-Франківській області повідомляє, що 26 серпня – останній день сплати земельного податку з фізичних осіб.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".