На Прикарпатті попрощалися із бійцем 5-го батальйону Володимиром Данилюком


DSC 6973

Сьогодні в селі Черніїв Тисменицького району поховали бійця 5-го батальйону територіальної оборони України Володимира Данилюка, що загинув у зоні АТО на сході України.

10 вересня загиблому Володимиру мало б виповнитися 23 роки.

З молодим бійцем прощалося все село, передає кореспондент «Бліц-Інфо». Тисячі людей прийшли віддати шану герою, який загинув за Україну. Друзям Володимир запам’ятався веселим і щирим хлопцем.

«Він був дуже дружньою та гарною людиною. Дуже шкода, що його з нами вже не буде. З самого дитинства він був патріотом України. Тому й пішов захищати українську Незалежність. Але так сталось, що війна забрала його життя», - розповідає однокласник загиблого Тарас.

Військовий комісар Тисменецько-Тлумацького об’єднаного районного військового комісаріату підполковник Ігор Гаврилюк пригадує Володимира як ввічливу і водночас впевнену в собі людину. Каже, що хлопець йшов на службу з натхненням та без сумнівів. Захищати державу також хотів йти його рідний брат і неодноразово приходив до військкомату. Та двох з однієї сімї не могли забрати, тому пішов Володимир. Аргументував тим, що в брата не тільки дружина, а маленька дитина.

«Володимир був призваний Тисменецько - Тлумацьким районним комісаріатом та був призначений в 5 батальйон територіальної оборони. Цей батальйон був зібраний і відправлений на схід для виконання поставлених задач. При несенні служби на блокпосту, до них звернувся командир 30 бригади. А саме, для супроводу поранених бійців. Було призначено людей, які виконували це завдання, куди і попав Володимир Данилюк. Під час виконання завдання бійці попали під обстріл, в якому Володя і загинув», - пояснює Ігор Гаврилюк.

Зараз з Тисменицького та Тлумацького районів залишаються воювати на сході 53 бійці.

Люди нетрадиційної орієнтації пікетували громадську приймальню О. Шевченка?
Сьогодні, 17 серпня група осіб, подібних на активістів ЛГБТ (Ліги гомосексуалістів, бісексуалів та трансвеститів), пікетували громадську приймальню народного депутата Олександра Шевченка.  
Коломийська міськрада живе у часі УРСР
Баталії розвернулись навколо скандальної забудови на Прикарпатті.  
No photo
Цього року тільки за шість місяців на Прикарпатті прийняли в експлуатацію житла загальною площею 419 446 метрів квадратних. В порівнянні із аналогічним періодом минулого року ця цифра збільшилася більше ніж на 200%.  
Тепер в Карпатах дерева підказують дорогу
На Верховинщині працівниками НПП здійснюється маркування туристичних маршрутів  
Чоловік ледь не згорів через бензопилу
Минулої доби в області виникло 4 пожежі, травмовано 1 людину  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".