На Яремчанщині розмалюють старовинний міст-віадук

ContentImageHandler

До Дня незалежності міст у Ворохті хочуть прикрасити мистецькими роботами.

«У Ворохті планується розпис авторськими малюнками бетонних підпор моста-віадука 22,23,24 серпня. Прошу зголоситись художників, які люблять Ворохту і хочуть легально залишити автограф від пікассо,» — написав на своїй сторінці у Фейсбуці художник Ярема Стецик.

Користувачів соцмережі схвилювало це повідомлення. Вони переживають, що пам'ятку архітектури розфарбують у жовто-синє, як багато мостів на території області.

Ярема Стецик додав, що йдеться про опори, які дороблені з бетону до моста, а не про розмальовування каменю не йдеться. Ініціатива належить ворохтянцям.

Кам'яний міст через річку Прут у селищі Ворохта на Івано-Франківщині був збудований у 1895 році за часів Австро-Угорської імперії.

Люди нетрадиційної орієнтації пікетували громадську приймальню О. Шевченка?
Сьогодні, 17 серпня група осіб, подібних на активістів ЛГБТ (Ліги гомосексуалістів, бісексуалів та трансвеститів), пікетували громадську приймальню народного депутата Олександра Шевченка.  
Коломийська міськрада живе у часі УРСР
Баталії розвернулись навколо скандальної забудови на Прикарпатті.  
No photo
Цього року тільки за шість місяців на Прикарпатті прийняли в експлуатацію житла загальною площею 419 446 метрів квадратних. В порівнянні із аналогічним періодом минулого року ця цифра збільшилася більше ніж на 200%.  
Тепер в Карпатах дерева підказують дорогу
На Верховинщині працівниками НПП здійснюється маркування туристичних маршрутів  
Чоловік ледь не згорів через бензопилу
Минулої доби в області виникло 4 пожежі, травмовано 1 людину  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".