В Івано-Франківську чоловік бив молотком по голові свою колишню дружину

1442844804 molot

На дачі по вулиці Береговій в селі Вовчинець між жінкою та її колишнім чоловіком виник конфлікт.

12 травня 2014 року в період часу з 00.00 годин по 03.00 годину він умисно наніс потерпілій три удари молотком по голові, чим спричинив останній тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозково-лицевої травми з вдавленим уламковим переломом тім’яної кістки зліва, розривом твердої мозкової оболонки, переломами решітчастої кістки зліва, кісток носа, нижнього краю нижньої очниці, виличної кістки зліва, передньої стінки лівої верхньо-щелепної пазухи, забоєм головного мозку середнього ступеня, крововиливом в речовину головного мозку, забійно-розміщеною раною тім’яної ділянки зліва, забійними ранами спинки носа виличної ділянки зліва, синцями на верхній та нижній повіках лівого ока, крововиливом під кон’юнктиву лівого очного яблука, що ускладнилася пневмоцефалією, гемо синусом, яка утворилася від дії тупого твердого предмета, яка згідно висновку експерта відноситься до тяжких тілесних ушкоджень, які є небезпечними для життя в момент спричинення.

Обвинувачений вину визнав та пояснив це тим, що колишня дружина розповіла йому про подружню зраду. Він взяв молоток, який знаходився неподалік ліжка та наніс ним 2-3 удари по голові потерпілої. Розкаюється у вчиненому, просить врахувати, що він в повному обсязі відшкодував шкоду потерпілій, її думку щодо покарання, те, що в нього на утриманні малолітня дитина, просить не позбавляти його волі.

Жінка розповіла, що обвинувачений її вдарив через прохання зробити музику, яку він слухав, тихішою. Всіх ударів не пам’ятає. Вона перенесла тяжку операцію, довго лікувалася на стаціонарі, де чоловік її не відвідував. Пізніше жінка написала до суду заяву, не позбавляти обвинувачуваного волі.

Суд визнав чоловіка винним та позбавив волі на 2 роки 6 місяців.

Додати коментар

Захисний код
Оновити