В Івано-Франківську упіймали «гопника»-рецидивіста

921205435

Зловмисник, як виявилося, неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Не зупинившись на «досягнутому», він пограбував франківчанина.

В Івано-Франківський відділ поліції із повідомленням звернувся 24-річний місцевий житель, який розповів правоохоронцям про те, що двоє невідомих осіб, перебуваючи на одній із вулиць міста із застосуванням фізичної сили та газового балончика, викрали у нього мобільний телефон та гаманець з грошима. Після вчиненого зловмисники втекли.

Однак, через короткий час один із грабіжників був затриманий правоохоронцями «по гарячих слідах». Ним виявився 28-річний житель обласного центру, який пояснив, що йому просто потрібні були гроші.

Наразі порушника затримано в порядку ст. 208 Кримінального-процесуального кодексу України. На даний час вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За фактом пограбування, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України розпочато досудове розслідування. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Правоохоронці встановлюють місце перебування другого нападника.

Додати коментар

Захисний код
Оновити