Розгляд апеляції "стоматолога-різника" перенесли

14218592 1984350418458254 805031549 n

Сьогодні мало розпочатись засідання Апеляційного суду Івано-Франківської області у справі місцевого стоматолога Ігоря Вуйціва, якого засуджено за жорстоке подвійне вбивство із розчленуванням тіл убитих (ч. 2 ст. 115 ККУ). Але в суд не з'явився один з адвокатів Вуйціва, тому суд перенесли.

«Заперечую проти слухання справи, у захисника Зоренко, вчора ввечері виникли непередбачувані обставини і вона сьогодні не може бути присутня. Є відповідні документи» - повідомила адвокат Вуйціва, пише Курс.
Ігор Вуйців додав, що хоче, щоб його представляли обидва адвокати.
Прокурор і потерпілі наполягали на розгляді справи сьогодні.
«Ми не можемо порушити право на захист Ігоря Вуйціва. Справу перенесли на 14 вересня" – відповіла суддя суддя.
Нагадаємо, не так давно в Івано-Франківському міському суді завершився розгляд справи так званого "стоматолога-різника". 31-річний франківський дантист визнаний винним у вбивстві та розчленуванні тіл двох своїх товаришів по чарці та засуджений на довічне позбавлення волі.Головними фігурантами цієї резонансної справи були місцевий стоматолог Ігор Вуйців та його подруга Юлія Бойко. Майже півтора року їх судили за особливо важкий злочин – подвійне вбивство з розчленуванням, що був скоєний в обласному центрі Прикарпаття.

Додати коментар

Захисний код
Оновити