Останні події:

Екстремальними стрибками львів’яни зібрали ₴12 тис. для хворого Андрійка Саса. ВІДЕО

Під дахом «Арени Львів» згуртувались ті, кому небайдуже життя 13-річного Андрійка Саса. Шестеро волонтерів зробили благодійні стрибки й додали до загальної скриньки хлопця ще 12 тисяч гривень.

Нагадаємо, в Андрія рідкісний діагноз – апластична анемія. Його кістковий мозок просто перестав виробляти кров’яні тільця. Для порятунку потрібно зібрати 150 тисяч євро.

В одному з холів «Арени-Львів» тривають останні приготування. Ці сміливці наважились стрибнути з підашшя стадіону. Так хочуть допомогти школяреві Андрію Сасу, якому потрібна пересадка кісткового мозку у Польщі. 150 тисяч євро на операцію ― сума захмарна для батьків. Відтак допомогти зголошуються усі небайдужі. Клуб активного відпочинку «Адреналін» запропонував благодійні стрибки. «В нас була вивішена пропозиція, потім ми вирішили зробити не як аукціон, а хто має можливість дати тисячу гривень, той і буде сьогодні стрибати», – каже керівник благодійного товариства «Відкриваємо серця» Юрій Федечко.

Морально підтримувати стрибунів щотижня буде хтось із відомих людей. Цього разу це співачка Андріана. «Сама не відважилась стрибати. Не знаю чому, але з народженням дітей в мене екстрим пропав», – ділиться співачка.

Додати коментар

Захисний код
Оновити