Суд по апеляції франківського "стоматолога-різника" вкотре перенесли

BfYB1yF-BKU

Сьогодні в Апеляційному суді Івано-Франківська вкотре перенесли розгляд апеляції Ігоря Вуйціва, якого, згідно рішення, прийнятого Івано-Франківським міським судом 17 червня поточного року, визнали винним у подвійному вбивстві з особливою жорстокістю, за що він отримав вирок у вигляді довічного позбавлення волі, передає кореспондент УНН.

Якщо минулого разу засідання перенесли через відсутність, у зв'язку із незадовільним станом здоров'я, одного із адвокатів обвинуваченого, то на цей раз причиною переносу стала відсутність суддів, один із яких, за словами співробітника Апеляційного суду, перебуває у відпустці, а інші - залучені до інших справ. У зв'язку із цим розгляд справи перенесено на 22 листопада.

Нагадаємо, згідно позиції прокуратури, Ігор Вуйців восени 2015 року, розпиваючи спиртні напої з знайомими та Юлією Бойко, приревнувавши останню, вбив двох чоловіків та розчленував їх тіла, які згодом, спільно з нею розфасував по пакетам. Ю.Бойко отримала вирок у вигляді трьох років позбавлення волі.

Додати коментар

Захисний код
Оновити