nadia


Warning: copy(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/zmist/data/www/zmist.if.ua/plugins/content/mavikthumbnails/mavikthumbnails.php on line 674

Warning: copy(https://zmist.if.uaimages/news/2014/1фthumb-article-300x210-c448.jpg): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/zmist/data/www/zmist.if.ua/plugins/content/mavikthumbnails/mavikthumbnails.php on line 674

Інформатор терористів опинився в руках СБУ

СНПЧ Москва
CMS Joomla

1фthumb-article-300x210-c448

    09 липня ц.р. контррозвідка СБУ у взаємодії з підрозділами ЗСУ під час контролю на блокпості у м. Волноваха Донецької області захопила ватажка місцевого осередку так званого «Народного ополчення Донбасу» та інформатора терористів з т.зв. «ДНР» - громадянина України «І», 1981р.н., уродженця м. Уфа, РФ, мешканця м. Волноваха Донецької області.

    СБУ встановила, що «І» з квітня цього року систематично збирав та надавав терористам інформацію про  місця дислокації, переміщення українських частин та підрозділів, задіяних в АТО, та разом зі спільниками готував терористичні акти проти українських силовиків.

    Затриманий підозрюється у причетності до  викрадення депутата Волноваської районної ради О.Обидченка у червні ц.р.

    «І» зізнався, що  планував отруїти   військовослужбовців ЗСУ, що несуть службу на блокпостах,  з метою заволодіння їхньою зброєю.

    Розпочато кримінальне провадження. Проводяться допити та інші слідчі дії.

 

    Прес-центру СБУ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".