nadia

Силовики знищили банду терористів поблизу Слов'янська

СНПЧ Москва
CMS Joomla

killed

    Про це сьогодні під час телефонної розмови повідомив речник АТО Олексій Дмитрашковський, інформує novostiua.net

    Він зазначив, що в результаті знешкодження цього угруповання було вивезено 2 вантажівки "Урал" з боєприпасами з російським маркуванням.

    Експерт також заявив, що за час АТО підконтрольні терористам території зменшились вдвічі, з кожним днем бойовиків стає все менше (вони вже змушені ставити замість себе на блокпостах переодягнених у військову форму манекенів), а їх бойовий дух значно впав.

    Але, не дивлячись на це, за словами Олексія Дмитрашковського, бойовики продовжують розпускати неправдиву інформацію про те, що нібито їм надходять великі поставки зброї з Росії.

У Луганську область заїхала велика колона бронетехніки під прапорами РФ
У Луганську область сьогодні, 12 липня, близько 12.00, через державний кордон в'їхала велика колона бронетехніки під прапорами Російської Федерації .
За добу в зоні АТО загинули 7 силовиків і 33 поранено, - прес-цент
    За добу в зоні антитерористичної операції у східних областях України загинули семеро силовиків і 33 людини поранено. Про це повідомляє прес-центр АТО .
Силовики знищили 12 бойовиків в ході обстрілу блокпоста терористів під Красногоровкой, - Ярош
Силовики знищили 12 бойовиків в ході обстрілу блокпоста терористів під Красногорівкою (Донецька область). Про це у своєму Facebook повідомив лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош .
Прикордонники знайшли на кордоні 3 млн доларів. ВІДЕО
.
Донецьк. Колона військової техніки ополчення йде на передову. ВІДЕО
.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".