nadia

У Слов'янську в озері знайшли сотні тіл терористів

СНПЧ Москва
CMS Joomla

lake rapnoe

Втрати терористів у Слов'янську Донецької області настільки великі, що бойовики не знають, куди дівати тіла вбитих.

Про це повідомив виконувач обов’язків начальника головного управління з роботи з особовим складом Збройних сил України Олександр Розмазнін, інформує ТСН.

«У Слов'янську водолаз, досліджуючи озеро, натрапив на кілька сотень трупів. Це – непоховані сини російського «отєчєства». Ось таким чином вони ховають тих бойовиків. Це нікому невідомі братські могили, які заповнюються бойовиками з Росії, які будуть вважатися безвісти зниклими», – розповів він.

Також зазначається, що морги Слов’янська переповнені убитими терористами. Бойовиків закопують у лісопосадках під містом.

Крім цього, ЗМІ повідомляли про масовий вивіз домовин у Росію.

 

Джерело: zaxid.net

На Майдані почали зносити барикади. ВІДЕО
.
Ранкові танки Луганська. ВІДЕО
.
Верховна Рада заснувала орден Героїв небесної сотні
Сьогодні під час засідання Верховної Ради депутати ухвалили рішення про заснування ордену Героїв небесної сотні. .
В Україні цілеспрямовано ліквідують представників преси — Путін
Президент Російської Федерації (РФ) Володимир Путін вважає, що в Україні йде цілеспрямована робота з ліквідації представників ЗМІ. .
На Донбасі розслідують нові теракти на залізниці
За статтями "диверсія" та "терористичний акт" на Донецькій залізниці відкрили кримінальні провадження. Близько другої ночі на станції Кондрашевська-Нова сталися три вибухи. Ще один пролунав на перегоні станцій Букіно - Святоргірськ. .

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".