ЗМІСТ - ЗМІ створене тобою!

Арбузов лобіює в Росії інтереси Порошенка, - представник Інституту країн СНД Фролов

СНПЧ Москва
CMS Joomla

Arbuzovporo

Завідувач відділом України Інституту країн СНД Кирило Фролов вважає, що втік у Росію колишній в.о. прем'єра України Сергій Арбузов лобіює інтереси новообраного Президента України Петра Порошенка. Про це Фролов повідомив РБК-Україна

"Законний термін перебування Арбузова в 90 днів закінчується, а його перебування на території Росії може бути не продовжена. Адже політика Арбузова тут, в Росії, суперечить нашим національним інтересам. Пан Арбузов, перебуваючи в Росії, займається лобіюванням інтересів клану Порошенко", - відзначив Фролов.

"Це політика продовження каральної політики щодо новоствореної Новоросії. Тому жити в Москві, і проводити тут таку політику, як це робить Арбузов, це протирічить нашим національним інтересам. Я ще раз хочу заспокоїти запал тих, хто після вчорашньої заяви Володимира Володимировича Путіна подумав про те, що Росія відмовилася від своїх планів і не буде протистояти каральної операції. Мовою ультиматумів з Росією ніхто говорити не має права. Мені невідомо, чи дійсно наше МВС розглядає питання про депортацію Арбузова, але я не виключаю, що просто термін перебування на нашій території не буде продовжений для нього", - додав Фролов.

Нагадаємо, 23 травня головне слідче управління Генеральної прокуратури України оголосило Арбузова в розшук. Йому було повідомлено про підозру у ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

RedTram

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".