ЗМІСТ - ЗМІ створене тобою!

На супутникових знімках видно війська РФ біля кордонів з Україною, - посол Великобританії в ООН

СНПЧ Москва
CMS Joomla

SocButtons v1.5

 1394992218

Посол оцінив кількість російських військовослужбовців на кордоні з Україною в 35-40 тис. осіб. Це крім 25 тис. військовослужбовців, які незаконно розміщуються в Криму

Британський постійний представник в ООН Марк Лайал Грант заявив, що супутникові знімки свідчать про наявність 35-40 тис. російських військовослужбовців на кордоні з Україною, передає Reuters. Війська оснащені танками, літаками та артилерією, а також підрозділами, що займаються матеріально-технічним забезпеченням. "Це у доповнення до 25 тис. військовослужбовців, які незаконно розміщуються в Криму", - сказав британський представник, виступаючи на екстреному засіданні Ради Безпеки ООН в Нью-Йорку.

Подібні новини: США, Великобританія, Франція і Австралія на екстреному засіданні Ради Безпеки ООН виступили із засудженням ролі Росії у подіях в Україні США і низка інших країн Заходу звинувачують Москву зосередження військ на кордоні з Україною з метою тиску на Київ і, можливо, збройного втручання в ситуацію в сусідній країні. У той же час російські військові на попередні звинувачення стверджували, що показані НАТО супутникові знімки, на яких біля кордонів з Україною зосереджені війська, були зроблені в серпні 2013р. під час проходили в той час військових навчань. У той же час представники НАТО заявили про достовірності супутникових знімків.

RedTram

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках

Наші партнери

RRopaganda123

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".