ЗМІСТ - ЗМІ створене тобою!

"На війні як на війні" - рої, чоти, сотні й курені: прикарпатці створюють народне ополчення

СНПЧ Москва
CMS Joomla

SocButtons v1.5

d4ecb845b0cb7a15660bfc5c4f3c1d48

На Івано-Франківщині створять народне ополчення. Ця структура з метою виконання завдань мобілізації та охорони території України об’єднає зусилля Народної Самооборони та інших громадських організацій. Діятиме вона в складі Ради оборони області. Називатиметься, ймовірно, "Прикарпатська варта".

В Івано-Франківській облдержадміністрації пройшла нарада, в якій взяли участь представники різних громадських організацій краю. Метою зібрання було обговорити створення в області нової структури – народного ополчення. Ініціативна група на засіданні Ради оборони області нещодавно виступила з пропозицією створити "Прикарпатську варту", в якій об’єднати зусилля всіх небайдужих патріотів, готових стати на захист територіальної цілісності України. Процедурно нове утворення зареєструють як Громадську організацію.

Це має бути вертикальна структура: від так званого "рою" на вулиці до "чоту" в селі, "сотні" в районі та трьох "куренів" в області – Івано-Франківського, Калуського та Коломийського. Чи саме такі – історично-традиційні – назви отримають підрозділи, активістам неважливо.

Вони переконують, що головне – це конструктивна робота над спільним завданням. А полягає воно в тому, як переконує депутат обласної ради Степан Волковецький, щоб забезпечити повну координацію, дисципліну та порядок. "Пильне око" нової організації "вартуватиме", щоб порядок ніхто не порушував. Крім мобілізаційних заходів, вона зможе працювати і над подоланням наслідків стихійних лих.

RedTram

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках

Наші партнери

RRopaganda123

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".