На Прикарпатті держслужбовці присвоїли комунальне майно

76085656 large 4 Verhovina

Прокуратурою Верховинського району розпочато кримінальне провадження за фактом привласнення майна Верховинської міжгосподарської пересувної механізованої дільниці № 2

Встановлено, що службовці вказаного підприємства, зловживаючи своїм службовим становищем та всупереч вимогам законодавства, в 2003 році розподілили майно підприємства між собою та зареєстрували в Верховинській районній державній адміністрації нові статутні документи.
В подальшому, на підставі рішення виконкому Ільцівської сільської ради, за ними визнано право власності на будови міжгосподарської пересувної механізованої дільниці №2 та зареєстровано в КП “Коломийське бюро технічної інвентаризації право власності на промбазу колективного підприємства МПМД-2.
Внаслідок цього, до рук службовців незаконно перейшли гараж, цех, пилорама, котельня, підстанція, прохідна, насосна станція.
Відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.191 КК України внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань прокуратурою Верховинського району.

Затримали злодія, який скоїв три крадіжки електроінструментів
Дізнавшись про місцезнаходження 26-річного чоловіка, якого підозрювали у скоєнні трьох крадіжок електроінструментів у жителів одного із сіл Рожнятівського району, і який переховувався від слідства, міліціонер негайно ужив заходів.  
На Прикарпатті розпочали будівництво пам'ятника воїнам-афганцям
Вчора у місті Снятин по вул. Шевченка розпочалось будівництво пам'ятника воїнам-афганцям.  
Одинадцятьом жінкам з Прикарпаття присвоєно звання «Мати-героїня»
Почесне звання "Мати-героїня" присвоєно 11-м багатодітним матерям Рожнятівського району.  
На Прикарпатті заборонили спалювання сухої рослинності
Відділ з питань надзвичайних ситуацій та екологічної безпеки Долинської районної державної адміністрації звертається до населення району із нагадуванням про сувору заборону спалювання сухої рослинності або її залишків, випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із водно-болотною та іншою природною рослинністю, а також опалого листя у парках, інших природних екосистемах.  
Польські представники органу опіки піклуються про дітей з Прикарпаття
Представник органу опіки та піклування м. Зельонки Воломінського повіту Мазовецького воєводства Республіки Польща пані Галина Каліновська та представник польського фонду «Відкритий діалог» пан Лєшик відвідували сім’ї Городенківського району.  
Директор департаменту комунального господарства, транспорту і зв'язку закликає обирати двоколісний транспорт
Директор департаменту комунального господарства, транспорту і зв'язку Михайло Смушак опублікував фотографії, на яких він разом зі своїми заступниками позують на велосипедах.  
Учні 22-ї школи написали листи украінській арміі та дітям зі сходу!
Про це у своїй сторінці у Фейсбук повідомила викладач історії 22-ї школи м. Івано-Франківська, Ірина Малахова  
Щоб підтримати вояків АТО, студентки влаштували патріотичну фотосесію. ВІДЕО
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".